Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Секс" - страница 9
Трудно е да ругаеш, когато секса не се смята за неприличен, а богохулството не съществува.
Урсула Ле Гуин
Най-слабите места на тази укрепителна система са сексът и смъртта, тъй като тук човешката култура е продължение на природата. Следователно както сексът, така и смъртта трябва да бъдат постоянно под контрола на обществото.
Филип Ариес
... сексът е навярно единственото, което действително помага да се забравят взаимните обиди.
Хавиер Мариас
Нейната задача е да спечели възможно най-добрия мъж, използвайки секса с него като оръжие, а подаръците му като трофей.
Хана Фрай
Освен теология и секс наистина няма какво да се говори.
Харолд Ласки
Защо да се притеснявате за изхожданията и секса? Всички правим секс. Всички имаме пениси - с изключение на онези от нас, които имат вагини.
Хауърд Стърн
Разбирам страха на Джеймс в главата си. Как се спори с такова нещо? Но е трудно да се мисли, че наистина съм изложен на риск. Не съм правил секс и не употребявам наркотици и едва намирам Хаити на картата. Но кой наистина знае какво ще се случи в бъдеще, нали? Искам да кажа, това е проблемът, нали? Никой не знае.
Хелън Дънбар
НАСА е странна за нещата, от които се страхуват. Те наистина се изнервят от непознати форми на живот и все пак това е всичко, за което говорят. Те са като тийнейджъри със секс по този начин.
Хю Хауи
Създаването на потомството е основният закон на природата и всеки мъж, млад и стар, когато се срещне с жена, оценява възможността за секс с нея.
Чарли Чаплин
Секс на екрана по някаква причина винаги ми изглежда много смешно. За мен, най-малко.
Шарлот Генсбург
Сексът е божествено прекрасно, ако се занимаваш с правилното момиче.
Шая Лабъф
Поставете парите на мястото им. Парите могат да ви купят коли, къщи, дрънкулки, мимолетен секс, плитко приятелство, евтино внимание и неудовлетворен статус. Това обаче не може да ви купи спокойствие, любов или щастие.
Ърни Зелински
Разликата между любителите на секса и наркоманите е, че първият наркотик се произвежда от самия организъм.
Юрий Нестеренко
Тщеславието обаче, колкото и да е настоявало средновековното християнство да е грях, е двигател на човечеството, не по-унищожим от секса.
Барбара Тъкман
Днес евреите обичат три неща - секс, Тора и революция и за да сте сигурни всичко наведнъж.
Исаак Башевис Сингер
Харли проклетият Джеймс - легендарният лош човек, митичният крилат грифон на секса и протеста - ме нарече лейди!
Биби Ийстън
Даже размишленията влияят на характера на работа на гените. Скоростта, с която расте брадата на мъжете например, отчасти зависи от това, колкото много той мисли за секса.
Бил Брайсън
Мразя, когато от мен очакват само секс. В такива мигове аз се чувствам като късове месо.
Брадли Купър
В литературата, както в спорта, балета и секса, трябва да свършиш навреме, за да не изглеждаш жалък и смешен.
Владимир Войнович
На деветнадесет човек живее в пълното идолопоклонство, следователно крайното суеверие на секса. Чудовищно преувеличени приказки за сексуални подвизи, които слушаме алчно, определят нашите очаквания. Разочарованията са съответно големи.
Грегор фон Рецори
Мъжът може да съчетава секс и агресия, но не и секс и страх. Жената може да комбинира секс и страх, но не и агресия и секс. Това е проблемът за връзката между анимус и анима.
Дарил Шарп
Магията на целта и на любовта в най-чистата й форма. Не телевизионната любов, с нейните отблясъци и кухи и блестящи отблясъци; не секс и примамливост, всички високи обувки и висока драматичност, всичко едновременно твърде малко и в прекалено голямо количество, а просто любов. Обичайте като дъжд, като миризма на мандарина, като изненада, намерена в джоба ви.
Деб Калети
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
12
Следваща