Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Секс" - страница 6
Интересува ме не сексът сам по себе си, а особената му роля в американското съзнание и в собствения ми живот.
Йежи Кошински
Кога за последен път си се занимавал със секс? Замисли се. Значи, отдавна.
Кандис Бушнел
Като южнячка, аз се интересувам от секс, насилие, религия и всички неща, които правят живота интересен.
Карин Слотър
Има някои форми на религия, които са лоши, както има лошо готвене или лошо изкуство или лош секс, вие също имате лоша религия.
Карън Армстронг
Ние паднахме върху нашата отговорност към нашите деца, като по някакъв начин създадохме този свят, в който те са заобиколени от образи на сексуалността; и все пак ние като възрастни се борим да говорим с децата честно за секса, правилата на достойнството и съгласието.
Лори Халсе Андерсен
Мъжките любовни вериги получават допълнителен удар, когато нивата на стрес са високи. След интензивно физическо предизвикателство, например, мъжете ще се свържат бързо и сексуално с първата желаеща жена, върху която погледнат. За разлика от това жените ще отхвърлят напредъка или проявите на привързаност и желание, когато са подложени на стрес. Причината може да е, че хормонът на стреса кортизол блокира действието на окситоцин в женския мозък, рязко спирайки желанието на жената за секс и физическо докосване.
Луан Бризендайн
За мен е трудно да привикна към тези променящи се времена. Аз помня времето, когато въздухът беше чист, а сексът – мръсен.
Джордж Бърнс
Сексът вече не е същият, откакто на жените започна да им харесва.
Луис Гризард
Жените се оплакват от секса повече и по-често от мъжете. Техните недоволства се свеждат основно до две: 1) не е достатъчен; 2) твърде много.
Ан Ландърс
Сещаш ли се за това изражение, което жените придобиват, когато искат да правят секс? Да, и аз не се сещам.
Стив Мартин
Първият и основен инстинкт на хората не е нито сексът, нито агресията. Това е да търсите контакт и утешаваща връзка.
Сюзън Джонсън
Идеята е да се намери частица святост във всичко - храна, секс, печелене и харчене на пари, деца, разговори с приятели. Всичко може да се разглежда като чудо, като част от Божия план. Когато можем наистина да видим това, ние подхранваме душите си.
Харолд Кушнер
Сексът е толкова повече в ума, отколкото в тялото.
Шарън Стоун
Сексът и политиката много си приличат. Не е нужно да си добър в тях, за да им се наслаждаваш.
Бари Голдуотър
Сексът и насилието никога не са били моята чаша чай; Винаги съм се занимавал повече със саксофон и цигулки.
Вим Вендерс
Свободна жена е тази, която счита, че нормалният секс е до брака, а после работата.
Глория Стейнем
Бих искал да се срещна с човека, който е измислил секса и да видя върху какво работи сега.
Граучо Маркс
Хората понякога се стремят и мислят, че ще намерят дълбоко удовлетворение за психиката си в богатството, секса или наркотиците, но след това откриват, че в крайна сметка тези неща не удовлетворяват човешките копнежи.
Дезмънд Туту
За мен всичко е секс. Политиката е секс. Състезанието е секс. Това е романът. Това е романът!
Джеймс Елрой
Сексът е по-забавен от автомобилите, но колите се зареждат по-бързо от мъжете.
Джърмейн Гриър
Сексът за мнозина се превърна в жалка работа, механично освобождаване, което не включва нито откритие, нито триумф, подчертавайки човешката изолация по-обезсърчително от всякога.
Джърмейн Гриър
Ако има извънземните и те имат някакъв род чувство за хумор, повече от всичко, навярно, повече от всичко те биха се смяли на това как се занимаваме със секс.
Ейми Уайнхаус
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
12
Следваща