Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Секс" - страница 12
Хората не искат да ме виждат как правя секс... Аз съм кралицата на "целувката, флирта, разтапянето". А след това на "Ухуу! Добро утро, тигре!"
Джулия Робъртс
Това не е обикновена реформа. Това е революция. Сексът и расата, понежа са лесни и видими различия, са залегнали като основни критерии за организацията на човешките същества във висши и нисши категории и в евтината работна рака, от която тази система зависи. Ние говорим за общество, в което няма да има роли, различни от тези, които са избрани и спечелени. Ние нистина говорим за хуманизъм.
Глория Стейнем
Изглеждам толкова добре, защото правя секс поне веднъж дневно. Така поддържам формата си от години.
Кели Брук
Надявам се до края на живота си да правя секс със съпруга си Джеси Джеймс, защото много го харесвам.
Сандра Бълок
Пробвах го първо на себе си, а после и на жена си." - относно секса, "Секс за душата, първа част.
Къци Вапцаров
Сексът е като хубавата храна: колкото повече имаш, толкова повече искаш.
Гейл Грийн
Да се отъждествява свободата със секса е най-великата ирония. Замъгляването на разсъдъка ни от мъжете е толкова цялостно, толкова всеобхватно, че ни лишава от енергията и въображението, необходими да насочим вниманието си към истинската причина за нашето заробване.
Флоринда Донър
Манталитът в момента е море, Слънчев бряг, купони, наркотици и секс. И чалга.
Евгения Калканджиева
Социална мрежа е за секс. Това е нормално. Но да ми се правите на политически активни вкъщи пред компютъра, като знаем, че сте пасивни, когато стане дума за истински секс - това вече е истински наш, роден Фейсбук.
Мартин Карбовски
Когато гледаш така путката, почти безпристрастно, в главата ти идват смешни мисли. Цялата тази тайнственост около секса, а после откриваш, че това е едно нищо, просто нищо. Няма ли да е смешно, ако намериш вътре хармоника... или календар? Но там няма нищо... съвсем нищо. Отвратително е.
Хенри Милър
Свърших със секса, сега търся добър човек. Имам усет за избор на приятели, но не и на съпрузи.
Лайза Минели
42 процента от младите бъркат любовта с желание да правят секс. И когато се наситят на секс, гледат се един друг и виждат, че тя е глупачка, а той - глупак. И се разделят.
Мирзакарим Норбеков
Никога не съм си и помисляла, че най-важното нещо между двама партньори в една двойка е сексът. Това са парите.
Бионсе Ноулс
Разговорите за книги и филми засягат само повърхността, а когато навлезем по-надълбоко, в крайна сметка всички разговаряме за секс и отношенията между половете.
Натали Портман
Ако сексът е нещо толкова лично, защо трябва да го споделяме с някого?
Лили Томлин
Голяма част от жените знаят, че сексът е ефикасно средство срещу главоболие.
Ричард Уилбър
Сексът се наследява - ако родителите ти са го нямали, шансовете ти да го имаш са оскъдни.
Джоузеф Фишер
Голямата разлика между платения секс и този без пари е, че платеният излиза по-евтино.
Брендън Френсис
Предишна
1
...
9
10
11
12
(Текуща)
Следваща