Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Секс" - страница 11
Сексът е естествен, а оръжието - не.
Зоуи Салдана
Трябва да помните, че това беше 60-те години, когато катеренето беше опасно и сексът беше безопасен.
Ивон Шуинар
Никога не смесвайте книги и легло. В спектъра на вълнение сексът и мисълта бяха на противоположни краища. И двамата да се ползват, но никога по едно и също време.
Иън Колдуел
Сексът дава на жените възможност да се изкачат нагоре по социалната стълба.
Карен Бликсен
Струва ми се, че нашият секс се обсъжда публично само по унизителен начин. Уважаваната жена е обречена на анонимност.
Карен Есекс
Удоволствието от унижението на сексуалният обект е по-важно от самият секс.
Кейт Милет
Ако в младостта власт на жените дава сексът, то с възрастта контрол над ситуацията позволяват само парите.
Ким Кийосаки
Праведността е начин да разсъждаването за изкушението, без да попадаме в изкушение. Разсъждавате за секс и избягвайте секса, разсъждавате за смъртта и страхът от смъртта, но за какво друго можете да разсъждавате?
Клайв Баркър
Сексът е източник на идеи. При този който творчески подхожда към секса, и в другите области от живота е по-успешен.
Кристиан Барнард
Между секса и смърта всъщност би трябвало да има някаква връзка.
Кристофър Хемптън
Човек, който е в състояние да се откаже от пари, слава или секс, е свободен - той не подлежи на контрол.
Кшищоф Зануси
Някои мъже все още не вярват, че сексуалният апетит на жената може да бъде толкова важен за задоволяване, колкото техния. Или не вярват, че сексуалният живот на жената може или трябва да бъде толкова разнообразен, сложен и интересен. Което ме озадачава, защото, имам предвид, с кои са тези мъже, които правят секс?
Л. Мари Аделин
Сексът създава химикали, които могат да бъдат сбъркани с любов. Неразбирането на това за телата ни създава много неразбиране и ненужно страдание.
Л. Мари Аделин
Сексът е най-великото нещо на Земята. Благодарение на него ние съществуваме.
Алън Мур
Никой не напуска къща, където има мир, радост и добър секс.
Лора Шлезинджър
Сексът е добра отправна точка за всичко.
Лорън Гроф
Мисля, че сексът е много незначителна част от повечето любовни романи.
Лорън Уилиг
...истинските отношения не са само секс.
Луиза Уолтърс
От човек, с който е имало прекрасен секс, можеш да си тръгнеш, но задължително ще се върнеш обратно.
Ю Несбьо
Сексът е изобретение на много умна венерическа болест.
Дейвид Кроненбърг
Нямам нищо против груповия секс, стига групата да се състои от двама души.
Антъни Куин
Сексът е продължение на любовта с други средства.
Жарко Петан
Предишна
1
...
9
10
11
(Текуща)
12
Следваща