Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятелство" - страница 3
Най-дълбокото приятелство води до най-ожесточена вражда.
Мишел дьо Монтен
Във всички отношения е нужно да продължиш движението - било за работа, брак или приятелство.
Ричард Гиър
Двете най-ужасни фрази на света са: "Трябва да поговорим" и "Надявам се, да останем приятели." Най-смешното е, че те водят към противоположни резултати, скъсване и разговор, и приятелство.
Фредерик Бегбеде
Нещо повече - те направиха първата крачка към истинското приятелство. Те бяха разменили уязвимости.
Артър Кларк
Самите ние започваме приятелство, сами си създаваме врагове, и само нашите съседи са от Бог.
Гилбърт Кийт Честъртън
Приятелството - това е растение което расте бавно, и преди всичко за да заслужи своето име, то трябва да премине през изпитания и да издържи множество превратности на съдбата.
Джордж Вашингтон
Приятелството без користни цели е възможно само между хора с еднакви доходи.
Жан-Пол Гети
Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг.
Ашли Брилиант
Приятелството е всичко. Приятелството е повече от талант. То е повече от власт. Това е почти същото, като семейството.
Марио Пузо
Успехът винаги изисква степен на безмилостност. Ако трябваше да избирам между приятелство или успех, вероятно би избрал успех.
Стинг
Аз не съм от този тип хора които лесно създават нови приятелства.
Том Пети
Истина е: животите наистина се разминават без очевидна причина. Всички сме заети хора, не можем да прекарваме времето си просто в опити да поддържаме връзка. Тестът за едно приятелство е дали може да преодолее тези неизбежни пропуски.
Уилям Бойд
В света има малко приятелство - най-малкото между равните.
Френсис Бейкън
Не може да има дълга дружба, подчинение, приятелство там, където единия не е приспособен към другия.
Франческо Гуичардини
Винаги признайте, когато грешите. Ще спестите хиляди за терапията ... и няколко приятелства.
Харви Фиърстайн
Приятелството е като стъклено украшение, след като бъде разрушено, рядко може да се събере отново по същия начин.
Чарлс Кингсли
Първите ми преживявания в академичното приятелство ме накараха да се усмихна след години, когато се обърнах към тях. Но кръгът ми от познати постепенно се бе разраснал толкова много, че от него само естествено трябваше да изникнат нови приятелства.
Георг Брандес
Шестте вида песни, които са оформили човешката природа - приятелство, радост, комфорт, знания, религия и любовни песни - мисля че е очевидно...
Даниел Левитин
Никой човек не може да бъде наречен неприятел, който има Бог и приятелството на добрите книги.
Елизабет Браунинг
Трябва да има химия в дуета, но ако излезете отвъд точката на приятелство и привличане, губите нещо.
Кени Роджърс
Годишнината от любовта е тържество на любовта, доверието, приятелството, толерантността и твърдостта. Редът се променя за всяка следваща година.
Пол Суини
Подозрението е като рак за приятелството.
Франческо Петрарка
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
12
Следваща