Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Син" - страница 8
Син или дъщеря във всяко човешко семейство се раждат или осиновяват от родителите. По дефиниция детето не може да бъде и двете. Но с Бог и двамата сме родени от Него и приети от Него.
Джери Бриджис
Бог в Своята безкрайна мъдрост знае точно какви несгоди се нуждаем, за да израстваме все повече и повече в подобието на Неговия Син. Той не само знае от какво се нуждаем, но кога имаме нужда и как най-добре да го осъществим в живота си. Той е идеалният учител или треньор. Неговата дисциплина винаги е точно подходяща за нашите нужди. Никога не ни тренира прекалено, като допуска твърде много премеждия в живота ни.
Джери Бриджис
Привилегия е да помогна на децата да научат истинското значение на Коледа, което е благодарност към Бог за това, че ни изпрати своя син Исус, и да спечелим от тази благодарност чувство на любов и щедрост на духа към другите.
Джеф Гуин
На вътрешно, лично ниво, патриархатът формира отношенията между баща и син. На външното ниво на обичаите патриархатът определя кои черти и ценности трябва да бъдат насърчавани и възнаграждавани в обществото, т.е. какви архетипове имат предимство пред другите - както в рамките на мъжете, така и в отношенията помежду им.
Джийн Шинода Болън
Като син на майка протестантка християнка и баща мюсюлманин шиити, въпреки това се озовах без религиозна кост в тялото си.
Джим Ал-Халили
Ще дойде ден, обещавам ви, когато мисълта за вашия син, или дъщеря, или жена ви, или вашия съпруг, предизвика усмивка на устните ви, преди да предизвика сълза в окото ви. Ще се случи. Молитвата ми за вас е този ден да дойде рано или късно.
Джо Байдън
Спомняте ли си какво каза Дейв Мастърс за вас? Че не си толкова голям кучи син, за да постигнеш истински успех.
Джон Едуард Уилямс
Той беше лош син, лош съпруг и лош крал, но галантен и прекрасен войник.
Джон Ман
Но без значение къде отиваме, аз все пак щях да бъда дъщеря на Зевс и ти син на Аполон.
Джоузефин Анджелини
Той беше единственият син, сестрите се гордееха с него, бащата и майка му се гордееха с него и, без да иска да противоречи на близките си, той се гордееше със себе си.
Елизабет Гаскел
Тъй като този свят става все по-грозен, безчувствен и материалистичен, трябва да се напомни, че старите приказки са вкоренени в истината, че въображението е ценно, че щастливите краища всъщност се случват и че синята пролетна мъгла, която създава грозната улица, която изглежда красива, е също толкова реална, колкото и самата улица.
Елизабет Гаудж
Всеки от синовете му беше любимец.
Елизабет Страут
Потвърждаваме хармонията, която търсим, за да осигурим на подсъзнанието синя щампа на работата, която трябва да се свърши.
Емет Фокс
Големите убийци, подобно на много велики мъже в своята област, имат сини очи.
Ерик Ларсън
Мисля, че преди да се роди синът ми, не съм имал силно усещане за бъдещето. Живеех в този вид безкрайно настояще.
Етгар Керет
Сине, пази се от лудостта, която разделя хората на нации и племена. Не щади нито синове, нито дъщери. Поражда демони и магьосничество, лъжите стават истина, а слуховете стават надеждни факти от историята.
Жил Куртманш
Той каза - аз съм син на комета, носех океани в джобовете си и можех да стигна до октомври с ръка.
Ален Боске
Възпитанието на син, по съвременните възприятия, се свежда към организирането на сила, активност и продуктивност, за изработката на работник.
Жул Мишле
Ясно е, че смисълът може да не е нещо, което откриваме. Не намерихме смисъл нито в смъртта на сина ни, нито в смъртта на безброй други. Най-много можехме да се надяваме, че ще успеем да създадем смисъл.
Илейн Пейджълс
- Сине мой, светата Майка Църква се намира вдясно, но Исус Христос винаги е вляво.
Исабел Алиенде
Търся младо, красиво, за предпочитане стройно момиче за приятелство, може би за нещо повече. За предпочитане непушач. Аз съм на около тридесет, имам син, хубаво момче на шест години. Обичам дългите разходки сред природата, хубавата музика, обичам да ходя на кино, да вечерям на свещи и да си инжектирам почти чист хероин във вените.
Йонас Т. Бенгтсон
Животът ми се струваше празен и не знаех как да оцелея до края на деня. Не ме спасиха нито яркото слънце, нито синьото море, нито мисълта, че имам още цял живот пред мен.
Камин Мохамади
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
12
Следваща