Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Син" - страница 7
Очите на дядото блестяха ясно синьо - като залив, като морето.
Улф Старк
В най-стария съществуващ човешки череп има дупка от копие. Проституцията е много по-стара професия от земеделието. Първият син в Библията също е убиец. В продължение на хиляди години човешките постижения са били възможни само чрез война – включително цивилизация, изкуство, религия и дори мир. Знаете ли какво означава това? За човешката раса? Това означава, че от самото начало човешките същества са планирали да се убиват един друг, за да живеят.
Ун Су Ким
Бърни Мадоф беше признал на двамата си синове, че неговата многомилиардна инвестиционна фирма е пълна измама. Нямаше инвестиции, както беше им казал; никога не е имало.
Хари Маркополос
Но мисълта за насилието, страха, гнева, разбитото сърце, което тя е претърпяла и синът й е страдал, мисълта за всички мъже през всички епохи, които са се измъквали с този вид глупости отново и отново.
Хариет Тайс
Загубата на надежда означава да престана да обичам сина си и приятелката си и много приятели и хора по света. Ние в Ирак не сме слезли от друга планета. Точно както хората в много други страни са превъзмогнали трагедията на войната, Ирак ще преодолее изпитанието си. Говоря за същността на човечеството. Надеждата е примесена в кръвта на всяко човешко същество, навсякъде и във всяко време.
Хасан Бласим
Няма да убиваш, синко, няма да убиваш. Защото никой човек не е същият, след като е отнел живота на друг човек.
Хулия Наваро
Оставих главата си да падне назад и се взрях във Вечното синьо небе. Беше сутрин. Част от небето беше жълта, част от най-мекото синьо. Едно малко облаче изтича. Странно как всичко долу може да бъде такава смърт, хаос и болка, докато над небето е мир, сладка синя нежност. Веднъж чух един шаман да казва, че предците искат нашите души да бъдат като синьото небе.
Шанън Хейл
Чакай, искам повече зелено. Надявам се, че не съм намекнал, че искам само вашите цветове. Не можем да обърнем студено рамо към зелено, синьо и лилаво, в името на всички подредени неща, как можете да отхвърлите лилавото? Сели, обади се на Ном и му кажи за нуждата ми от лилаво!
Шанън Хейл
Всяко живо същество е син на върховния Господ и Той не понася дори мравки да бъдат убивани.
А. Ч. Бхактиведанта Свами Прабхупада
Дърветата все още бяха зелени, небето беше синьо и това означаваше нещо.
Арундати Рой
Мамо, аз съм твоят син, а не кутия за предложения.
Бенджамин Алире Саенц
Каквото и да правиш в живота си, синко, вратата на сърцето ми винаги ще бъде отворена за теб.
Аджан Брам
Създаването на сини океани, с други думи, е продукт на стратегията и като такъв е до голяма степен продукт на управленски действия.
У. Чан Ким
Фактът е, че в момента, в който получите вкус на синьо небе, което танцува по вашите вкусови рецептори, няма да ви попречи.
Виктория Форестър
Ако за човека може да се каже, че неговия син го е обичал, тогава мисля, че такъв човек е достоен да се счита за велик.
Даниел Уолъс
Механикът е просто инженер в сини дънки.
Даниел Х. Уилсън
На нейната възраст вече ясно знаете кога един мъж лъже и кога казва истината. Предимството да остарееш, тя се подсмихва на себе си. Опит, син на трудни грешки.
Даря Дезомбре
Има причина, поради която сте тук на тази красива синя планета. Дори и да не сте наясно каква е тази причина, Вселената нежно ви тласка напред във всеки един момент. Достатъчен си точно такъв, какъвто си.
Дениз Лин
Първото нещо, което забелязвам, е небето, толкова пълно със синьо и блестящите бели облаци, които ви карат да се възхищавате да имате очи. Нищо не може да се обърка под това небе...
Джанди Нелсън
Изгнанието е страхотна руска институция. Руската душа е закалена като синя стомана в Сибир.
Джей Парини
Тогава те си отиват, следвайки тялото на сина си до крематориума, където новите пламъци могат да довършат това, което старите пламъци не успяха да направят.
Джеймс Осуалд
Синът ми обича мечове и щитове и дракони.
Джейсън Момоа
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
12
Следваща