Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Син" - страница 2
Либертарианците смятат държавата за върховен, вечен, най-добре организиран агресор срещу лицата и имуществото на масата на обществото. Всички държави навсякъде, независимо дали са демократични, диктаторски или монархични, независимо дали са червени, бели, сини или кафяви.
Мъри Ротбард
Обичам английските мостове, лондонските омнибуси, телефонните будки, и синьото небе. Но всички ние живеем в жесток свят - трябва да помним това.
Пийт Дохърти
Пътешествениците, както и поетите, са предимно гневна раса: изпадайки в ежедневен пристъп на страст, доказах на губернатора и сина му, които бяха изобилни във вниманието си, че говоря сериозно.
Ричард Франсис Бъртън
Еврейският народ не искаше нищо от своите синове, освен да не му се отказва. Светът е благодарен на всеки велик човек, когато му донесе нещо; само бащиният дом благодари на сина, който не носи нищо освен себе си.
Теодор Херцел
Навсякъде небето е синьо. Има множество кухни и ястия. Мисля за тях като за езиците и диалектите на храната.
Феран Адриа
Въпреки че Исус може да е единственият чудотворен Божи син, за когото хората знаят днес, в древния свят имаше много хора като него.
Барт Ърман
Не искам да бъда запомнен като "син на Брус Лий".
Брандън Лий
Лошо е да имаш за баща блудният син.
Веслав Брудзински
Можеш да удавиш коте в сините й очи.
Гари Щейнгарт
И претърпял част от войната, когато бях дете. Бях твърде млад, за да разбера наистина какво се случва, но едно от любимите ми парчета анимация сега е онова Сбогом синьо небе в Стената, защото това се занимава директно с този период във времето.
Джералд Скарф
Децата ви не са ваши деца. Те са синове и дъщери на копнежа на живота за себе си. Те идват чрез вас, но не и от вас. Можете да им дадете любовта си, но не и мислите си. Защото те имат свои собствени мисли.
Джубран Халил Джубран
Не пренебрегвам факта, че появата на тези нови, свободни нации в европейската политическа общност не само чества завръщането на блудния син, но и създава нови източници на търкания тук и там.
Карл Ялмар Брантинг
Живея за синовете си. Бих била изгубена без тях.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Той може да е кучи син, но е наш кучи син.
Франклин Делано Рузвелт
Бог ми говори не чрез гръмотевици и земетресения, не чрез океани и звезди, а чрез Сина човешки, и говори на език, пригоден за моето несъвършено зрение и слух.
Уилям Лайън Фелпс
Синът ми се оплаква от главоболие. През цялото време му казвам: "От леглото се става първо с краката."
Хени Янгмен
Там бяха всички жени, за които Синята брада се бил венчал и чиито гърла бил прерязал.
Шарл Перо
Мога да обиколя целия свят само с три тоалета: син блейзър и сив фланелен панталон, сив фланелен костюм и черна вратовръзка.
Пиер Карден
Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот.
Иисус Христос
Бащата казал на сина си: "Ти си глупав, но бъди поне решителен и това ще изкупи донякъде твоята глупост."
Клод Адриан Хелвеций
Никое острие не може да пробие човешкото сърце като добре подбраните думи на злобен син.
Абрахам Вергезе
Може би нямаше един начин да го дефинираме. Може би имаше толкова много нюанси на любовта, колкото синьото на небето.
Мери Пиърсън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
12
Следваща