Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Слабост" - страница 4
Слабостта ми е тъмният шоколад. В чантата си нося малки пакетчета.
Шарън Стоун
Само чрез обучение човек ще научи собствените си слабости ... Този, който е наясно със своите слабости, ще остане господар на себе си във всяка ситуация.
Гичин Фунакоши
Слабостта на разума се състои във вярата, че той е способен да убеди неразумното.
Жан Ростан
Жената вижда в мъжа едновременно и силата, която трябва да се пречупи и слабостта, която трябва да се защити.
Жан Ростан
Нито една сила на света не може да се сравни с енергията, с която мнозина защитават своите слабости.
Карл Краус
Няма никаква истинска сила; има само различни степени на слабост...
Кен Киси
Използвайте своите слабости; стремете се към силата.
Лорънс Оливие
Понякога да бъдеш силен е да не правиш нищо, и обратно - да приложиш сила означава да проявиш слабост. За мен силата е в крайна сметка мъдрост. Мъдрост на уместност.
Мадона
Често добродетелта е много по-голяма слабост, отколкото всеки друг недостатък.
Бранислав Нушич
Имам толкова много слабости.
Мехмет Оз
Аз бях твърде пряма с мъжете и твърде много им доверявах. Всеки път исках да им вярвам, беше като първия път. За да се избавя от тази слабост, ми трябваше да усвоя изкуството на лицемерието.
Мишел Мерсие
Да притежаваш меко сърце в съвременният свят е смелост, а не слабост.
Мишел Мерсие
Страхотните отбори не се сдържат един към друг. Те не се страхуват да проветряват мръсното си пране. Те признават своите грешки, своите слабости и притеснения, без да се страхуват от репресии.
Патрик Ленсиони
Религия - това е слабост, която често се присъединява към други човешки слабости.
Пиер Марешал
В Америка обсъждаме всичко, освен капитализма. Ако във вашето общество има институция, която е над критиките, вие му давате безплатен пропуск, за да се отдадете на всичките му слабости и по-тъмни тенденции.
Ричард Улф
Мръсотията винаги е признак на слабост - в устата на потребителя и в съзнанието на писателя.
Сидни Харис
Приемете себе си, силните си страни, вашите слабости, вашите истини и знайте какви инструменти имате, за да изпълните целта си.
Стив Мараболи
Има цена за популярността. Критиците търсят вашите слабости, недостатъци, всичко, което кара работата да изглежда като случайност и да не изглежда достойна за цялото внимание, което получава.
Тери Макмилан
Тази клаустрофобия беше единствената ми слабост. Това не е по моя вина. Просто е в съзнанието ми.
Феликс Баумгартнер
Основен принцип на мителшпила е координиране действието на фигурите, и точно в него мнозинството шахматисти проявяват слабост. Мнозина опитват да атакуват, когато фигурите им са разпръснати по цялата дъска без всякакво съгласуване на техните действия, и в края на краищата с удивления търсят, в какво им е била грешката.
Хосе Раул Капабланка
Никоя звезда не блести така ярко, както тези, които блестят в полярното небе. Никоя вода няма толкова сладък вкус, колкото тази, която извира сред пустинния пясък. И никоя вяра не е толкова ценна, колкото тази, която живее и триумфира през несгодите. Изпитаната вяра носи опит. Никога не бихте повярвали на собствената си слабост, ако не трябваше да преминавате през изпитания. И никога нямаше да познаете Божията сила, ако Неговата сила не беше необходима, за да ви изведе.
Чарлс Х. Спърджън
Можех да срещна ужасни хора и в крайна сметка да видя света през техните очи, да видя техните слабости, техните нужди.
В. С. Найпол
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
12
Следваща