Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Слабост" - страница 3
Влизайте във всяка дейност, без да давате умствено признание за възможността за поражение. Концентрирайте се върху вашите силни страни, вместо върху вашите слабости... върху вашите сили, вместо върху вашите проблеми.
Пол Майер
Една от моите слабости е, че всъщност имам съвест.
Шон Комбс
Слабостите на човек могат да попречат на вярата му, но не могат да я намалят.
Робърт Лъдлъм
Смирението не е страхливост. Кротостта не е слабост. Смирението и кротостта са наистина духовни сили.
Свами Шивананда
Удивително е колко много можете да постигнете от човек, ако се отнасяте с внимание към неговите вкусове, слабости, желания.
Теодор Драйзер
Също така съм огорчен, макар и едва ли изненадан, от слабостта на реакцията на ЕС на престъпната атака срещу датското посолство в Сирия, която изглежда е била разрешена, ако не и активно насърчавана от сирийския режим.
Тимоти Гартън Аш
Слабостта на характера е единственият недостатък, който е невъзможно да се поправи.
Франсоа дьо Ларошфуко
Имам слабости и минуси, но за тях говоря на изповедите си.
Фьодор Емеляненко
Нежността и добротата не са признаци на слабост и отчаяние, а прояви на сила и решителност.
Джубран Халил Джубран
Растяща потребност в силният човек - неопровержим признак на слабост.
Гилбърт Кийт Честъртън
Точно както дете уважава баща си, дори когато възприема слабостите и недостатъците му, така и германец няма да презира старата Германия, която някога е била символ на величието за него.
Густав Щреземан
Тъмнината, както и светлината. Или имам предвид тъмнина, друг вид светлина? Луцифер би казал така, а аз имам слабост към падналите ангели.
Джанет Уинтерсън
Определям добрия човек като човек, който напълно осъзнава собствените си ограничения. Те познават силните си страни, но познават и сянката си - познават своите слабости. С други думи, те разбират, че няма добро без лошо. Доброто и злото наистина са едно, но ние сме ги разделили в нашето съзнание. Ние ги поляризираме.
Джон Брадшоу
Болката е начинът на тялото да се освободи от слабостта.
Дийн Карнасис
Рано или късно всяко желание трябва да срещне своята слабост: своята истина...
Емил Чоран
Мъжа се жени заради слабост на ума, развежда се заради слабост на търпението и се жени отново заради слабост в паметта.
Ерол Флин
Не си мислете, че зад аутизма се крие различно, по-добро дете. Това е вашето дете. Обичайте детето пред себе си. Насърчавайте неговите силни страни, празнувайте странностите му и подобрявайте слабостите му, както бихте правили с всяко дете. Може да се наложи да работите по-усилено върху някои от това, но това е целта.
Клер Лазебник
Единствено силата може да съдейства. Слабостта може само да изклинчва.
Дуайт Айзенхауер
Хората се червят по-малко за престъпленията си, отколкото за слабостите и за суетността си.
Жан дьо Лабрюйер
Най-силната ми страна и най-голямата ми слабост е в това, че не съм способна два пъти да правя едно и също.
Бьорк
Всичкото зло, което хората творят под небето е признание за слабост и безсилие. Само силният решава да прави добро.
Николай Велимирович
Авторитарното поведение е компенсация на слабост, неувереност и неудовлетворение.
Макс Люшер
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
12
Следваща