Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Слабост" - страница 10
Хората не искат да приемат отговорността за собствената си слабост, затова възлагат вината върху нещо, за което не са отговорни, като болест или генетика.
Джеймс Фрей
Индивидуалността беше слабост, болест на Запада. Така че всички ние вървяхме стъпка, с поглед напред и с минимум разговори.
Дженифър Нилсен
Страхът от промяна беше слабост.
Дж. Р. Уорд
Хапчетата за сън са слабост под формата на таблетки.
Джесика Нол
Милостта е лукс. Слабост, която нямаме право да си позволим в настоящия етап на войната...
Джо Холдеман
Фактът, че едно момиче се жени без съгласие на родителите, не е нищо ново. Това, скъпа моя, е истинска женска слабост.
Джон Гей
Силните хора не обичат свидетели на своите слабости.
Александра Рипли
Верните съпрузи са моята слабост.
Александър Валентинович Вампилов
Вината и яростта, омразата и страхът бяха пътища към слабост и тромав избор.
Джонатан Мабъри
Чувствителността е слабост.
Джонатан Раб
Господи, най-голямата ми слабост е, че имам добра душа.
Джордж Хигинс
Слабите държави не понасят тези, които са по-могъщи от тях. Слабост, несъвършенство бунтуващо се против силата, добротата, чистотата.
Едуард Олби
Трябва да се справим с икономиката и моралната слабост на страната.
Еманюел Макрон
Неговата слабост беше вярата му, че злото има граници.
Ерик Ларсън
Никога не показвай слабост. Най-добрата защита е нападението.
Алесия Холидей
Вярата е слабост, свойствена за човек по природа, и следователно простима!
Имре Лакатош
Истинското величие почива на осъзнаването са собствените сили, а фалшивото - на знанието на слабостите на другите.
Йохан Готфрид Хердер
Овладяването на технологиите беше най-голямата им сила. Но по ирония на съдбата беше най-голямата им слабост.
Кайл Милс
Аз съм лекият дъх и вятърът около теб. Знам, че никога не си съвсем сам. Ти си цялата моя сила и нито една моя слабост. Ти си мечтата, която животът ми направи.
Катерина Върмет
По някаква неразбираема причина мъжете смятаха за слабост да изразяват каквито и да било чувства, освен възторг.
Катрин Каултър
Защитата на себе си е голямо предизвикателство във враждебната среда на Интернет. Представете си глобална среда, в която безскрупулен човек от другия край на планетата може да изследва вашия компютър за слабости и да ги използва, за да получи достъп до най-чувствителните ви тайни.
Кевин Митник
Победата над себе си и своята слабост носи по-голяма слава, отколкото победата над хиляди войници.
Колийн Хоук
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
12
Следваща