Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Защита" - страница 7
Без надеждата за потомството, за нашата раса, ако не за самите нас, без увереността, че сме мъртви, но все още сме живи, всички удоволствия на ума и сетивата понякога ми изглеждат не повече от жалки и разпадащи се защити, укрепени срещу нашата гибел.
П. Д. Джеймс
Голямото ми възражение срещу това правителство е, че то не ни оставя средства за защита на нашите права или за водене на война срещу тирани.
Патрик Хенри
Когато се защитаваме, за да не изпитваме болка, тази защита става като броня, като броня, която затваря мекотата на сърцето.
Пема Чодрьон
Защо древните риши са избрали кравата за апотеоз, за мен е очевидно. Кравата в Индия беше най-доброто сравнение; тя беше дарител на изобилие. Тя не само даваше мляко, но и направи възможно земеделието. Кравата е стихотворение за съжаление; чете се съжаление в нежното животно. Тя е втората майка на милиони хора. Защитата на кравата означава защита на цялото тъпо Божие творение.
Парамаханса Йогананда
В името на равните права жените са лишени от защитата на семейството и не им е дадено място освен перверзната конкуренция на сексуалния пазар, в който все повече шок, отклонение и агресивност имат предимство...
Раусас Дж. Ръшдуни
Да защити детето е главното родителско дело.
Андрей Максимов
В крайна сметка, такова устройство не може да противостои на земетресения или да защити данните от падане на компютъра от сто метра височина.
Андрю Таненбаум
Нападението е най-добрата защита.
Андрю Фукуда
Когато целта на политическите действия вече не е защитата на свободата, никоя друга дума освен демагогия не може да опише презрителния характер на политиката.
Рон Пол
Очаквайте бързо разрастващото се движение на домашните училища да играе значителна роля в революционните реформи, необходими за възстановяване на свободното общество с конституционна защита.
Рон Пол
Ние никога няма да бъдем изоставени от Небето, докато действаме достойно за неговата помощ и защита.
Самюел Адамс
Да обичаме някого наистина означава да му позволим да докосне сърцата ни без защита или предпазни мерки.
Сара Ратаро
Отричането на нашите слабости не е нито сила, нито защита. Не можем да преодолеем тези дезактивиращи части от нашата собствена природа, които всъщност ни отнемат силата, ако не признаем, че те съществуват.
Соня Чокет
Мисля, че просто личният живот на нашите обществени лидери е толкова по-изложен днес, че ако сте чувствителни към защитата на семейството си, е много по-трудно да не се защитите, когато някой ви зададе онези наистина груби въпроси за това, което жена ви и вашите децата мислят и чувстват точно в този момент.
Стивън Амброуз
Всички сме воини. Всеки от нас се бори всеки ден да дефинира и защити чувството си за цел и почтеност, да оправдае съществуването си на планетата и да разбере, макар и само в собствените си сърца, кои сме и в какво вярваме.
Стивън Пресфийлд
Винаги атакувайте. Дори в защита, атака. Атакуващата ръка притежава инициативата и по този начин командва действието. Атаката прави хората смели; защитата ги прави страхливи.
Стивън Пресфийлд
Опасявам се, че не е възможно да се създаде защита срещу всяка възможна заплаха, за която можете да се сетите.
Стивън Уайнбърг
Животът на повечето хора не е нищо повече от безсмислена трескава дейност, използвана като психологическа защита срещу собственото им безсилие и страх.
Такър Макс
Изкуството е нашата защита срещу истерия и смърт.
Теодор Рьотке
Една от главните задачи на предстоящото време е да се направят системите за защита на информацията прости и леки за използване.
Тим Бърнърс-Лий
- Понякога ми се иска да имаш повече хумор. - Все пак не бих рискувал да го използвам. Мисля, че това е последната ни защита. И е по-добре да го запазите до момента, когато става дума за живот и смърт.
Торни Линдгрен
Всеки човек ще бъде толкова свободен и необезпокояван в своята вяра или неверие, колкото е в своята националност. И ако се случи, че хора от други вероизповедания и различни националности дойдат да живеят сред нас, ние трябва да им предоставим почетна защита и равенство пред закона. Научихме се на толерантност в Европа. Това не е казано саркастично; тъй като днешният антисемитизъм само на много малко места може да се приеме за стара религиозна нетолерантност. В по-голямата си част това е движение сред цивилизованите нации, чрез което те се опитват да прогонят призраците на собственото си минало.
Теодор Херцел
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
13
Следваща