Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Защита" - страница 5
Ако свободното общество не може да помогне много на бедните, то не може да защити и малкото богати.
Джон Кенеди
Затова те трябва да дойдат на масата и да постигнат споразумение, което да защити тяхната самоличност.
Джон Хюм
Помнете, че Майката Земя знае кои са тези хора, които ще станат едно сърце. Наистина по-добрият начин да се каже, че е един лотос. Това място в сърцето винаги е било наричано лотос. И когато намерите пътя си там, Майката Земя ще се погрижи изцяло за вас и ще ви защити и ще ви осигури всичко. Въпреки че всичко навън изглежда безумно, това ще бъде чудо.
Друнвало Мелхизедек
Маркетолозите харчат милиони за разработване на стратегии за идентифициране на пристрастията на децата и след това се възползват от техните уязвимости. Младите хора се заблуждават за известно време, но след това разработват защитни механизми, като разбиращи се от медиите нагласи или иронични нагласи. След това маркетолозите изследват тези защити, разработват нови мерки за противодействие и продължават.
Дъглас Рушкоф
Чингис хан постановява религиозна толерантност към всички свои покорени народи. Така че мисля, че той определено би одобрил нашата конституционна защита на свободата на религията. Мисля, че той би одобрил и начина, по който САЩ успяха да привлекат талантливи хора от цял свят.
Ейми Чуа
Мисля, че може би, дори подсъзнателно, много родители на Запад се чудят дали сме отишли твърде далеч в посока на гушкане и защита - знаете ли, виждате деца, понякога това изглежда много грубо и неуважително. И по-важното е, че не изглеждат толкова щастливи.
Ейми Чуа
Кръстът може да защити себе си от полумесеца през XXI век. Но толерантността не би могла да се бори с полумесеца, тя просто ще му отстъпи всичко, за да оживее. Аз съм много далеч от толерантността, но призовавам да се проповядва, а не да се убива. Докато не е късно.
Елена Чудинова
Дори във Великобритания синдикатите ми казват, че трудовите договори имат по-малка защита, отколкото в миналото.
Жак Делор
Не исках свят, в който трябва да избирам между слепи човешки бебета и измъчени маймуни. Честно казано, това е вид избор, от който очаквам науката да ме защити, а не да ми даде.
Карън Джой Фаулър
Никога не можете да се защитите на 100%. Това, което правите, е да се предпазите колкото е възможно повече и да намалите риска до приемлива степен. Никога не можете да премахнете всички рискове.
Кевин Митник
Обикновено се казва, че наказателното право е предназначено да защитава собствеността и да защитава лицата и ако единственият интерес на обществото от контролиране на сексуалното поведение беше защитата на хората, тогава наказателните кодекси, свързани с нападение и побой, трябва да предоставят адекватна защита. Фактът, че съществува набор от сексуални закони, който е отделен от законите, защитаващи лицата, е доказателство за тяхната отделна функция, а именно тази за защита на обичаите.
Алфред Кинси
Извинението, което постоянно се изказва за несправедливостта на управлението, а именно, че човек трябва да се съгласи да се откаже от някои от правата си, за да защити другите си права - включва осезаем абсурд, както юридически, така и политически.
Лизандър Спунър
Онези, които се отказват от правото на съдебните заседатели да защитават физически лица в съпротивата на несправедливия закон на правителството, му отказват всякаква защита срещу потисничеството.
Лизандър Спунър
Най-сигурната защита срещу злото е екстремална индивуалност, оригинално мислене, капризност дори, ако щете и ексцентричност.
Йосиф Бродски
Образованието е гражданска защита срещу пропадане в медиите.
Маршал Маклуън
Научният подход е форма на защита от чистото чувство на страх.
Том Стопард
Усмивката й беше единствената форма на нейната защита, малката й дипломация.
Антон Макаренко
Разпространението на свободата е най-добрата сигурност за свободните. Това е нашата последна линия на защита и първата ни линия на атака. И както терористът се стреми да раздели човечеството в омраза, така и ние трябва да го обединим около една идея. И тази идея е свободата.
Тони Блеър
По време на Първата световна война, която породи пика на масовия национализъм в Европа, евреите се надигнаха в защита на своите държави и, очевидно, не се поколебаха да убият еврейските войници, които бяха от другата страна на фронта.
Шломо Занд
Няма по-голяма услуга за тази страна от защитата на нейната свобода.
Бари Голдуотър
Ако жените разбират под еманципация приемането на мъжката роля, тогава наистина сме загубени. Ако жените не могат да осигурят противовес на слепотата на мъжете, агресивното общество ще стигне до своите лунатични крайности с непрекъснато нарастваща скорост. Кой ще защити презрените животински способности на състрадание, съпричастност, невинност и чувственост?
Джърмейн Гриър
Всеки индивид от общността като цяло има равно право на защитата на правителството.
Александър Хамилтън
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
13
Следваща