Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Модел" - страница 5
Преди началото на 60-те години икономическите теоретици рядко са конструирали модели, персонализирани за улавяне на уникални институции или специфични характеристики на пазара.
Джордж Акерлоф
Мрежите имат определен дневен ред, определен модел и структура. Той няма нищо общо със съдържанието. Това не е проблем за тях - те са бизнес модел, управляван от бизнесмени.
Джос Уедън
Учениците в младежкото ви министерство не се нуждаят от вашите умни идеи и големи умения за програмиране. Те се нуждаят от жив модел - Божи мъж или жена, които са страстни за своята вяра.
Дъг Фийлдс
Въпреки че Гугъл е раздал почти всичко, което може да предложи - от търсене и карти до имейл и приложения - това винаги е било част от по-големия му модел на приходи: стотинките на място, което получава за засяването на цялата вселена на Гугъл за търсене и услуги с все по-целенасочена реклама.
Дъглас Рушкоф
Много билбордове и реклами в списания прибягват до показване на изолирани части на тялото, а не на портрети на модели от цялото тяло, използващи или носещи продукти. Този стил на фотография, известен в индустрията като абстрактно представяне, позволява на зрителя да се види в рекламата, а не в модела.
Дъглас Рушкоф
Китайският модел призовава да дадете на децата си много малък избор - и дойдох да видя, че можете да отидете твърде далеч с това. От друга страна, аз също вярвам, че западните родители понякога дават на малките си деца твърде голям избор.
Ейми Чуа
Отне ми шест години, за да ми е удобно да съм модел на бански.
Елизабет Хърли
Имам три живота: актриса, модел, продуцент. Понякога съм наясно, че има четвърти живот, който е малко пренебрегнат, който живея малко.
Елизабет Хърли
Полагам активни усилия да оставам положителен модел за подражание на децата. Те се нуждаят от хора, които да им покажат, че има друг път.
Ем Си Хамър
Да, европейският модел остава по-добър от този на Америка и Япония.
Жак Делор
Моделите идват и си отиват: младостта, както е известно, не трае вечно.
Кандис Бушнел
Няма незначителни връзки. Всяко преживяване, което имаме, съдържа цел и смисъл. Всяко събитие, всеки човек в живота ни въплъщава енергиен фрагмент от нашата собствена психика и душа. Нашата индивидуална духовна задача е да разпознаем и интегрираме всички тях в нашето съзнание, така че по-големият модел на нашата мисия да може да блесне в пълните си измерения.
Каролайн Мис
Учените научават за света по три начина: Те анализират статистическите модели в данните, правят експерименти и се учат от данните и идеите на други учени. Последните проучвания показват, че децата също учат по тези начини.
Алисън Гопник
Аз бих искала да бъда рок звезда, солистка на група, ако не бях модел. Бих пътувала в автобуса със своята група и изнасяла концерти. Това е планът ми за следващият живот.
Кейт Мос
Децата не говорят като възрастни, но децата от спектъра не непременно попадат в същите модели на говорене или имат същите интереси като другите деца на тяхната възраст.
Клер Лазебник
Често изпитвам дискомфорт, един вид смущение, когато обяснявам физиката на елементарните частици на обикновените хора. Всичко изглежда толкова произволно - нелепата колекция от фундаментални частици, липсата на модел за техните маси.
Ленард Съскинд
Бин Ладен е мъртъв. Ал Кайда евентуално ще умре. Но моделът, който Ал Кайда създаде за асиметрична терористична група, която има огромни последици в света, далеч отвъд размера на групата, това ще продължи. Други групи ще се опитат да следват този модел.
Лорънс Райт
Русия продължава да застава на страната на... измамни държави и терористични организации, следвайки модела на Владимир Путин на безвъзмездно и ненаказано оскърбление на интересите на САЩ.
Майк Помпео
Не съм толкова красива като модел.
Леа Седу
Няма такова нещо като модел за идеалната Канада. Какво би могло да бъде по-абсурдно от представата за "напълно канадско" момче или момиче? Едно общество, което набляга на еднообразието, поражда нетърпимост и ненавист.
Пиер Елиът Трюдо
Предсказанията на бъдещето не са нищо друго, освен прогнози на настоящите автоматични процеси и процедури, които вероятно ще се сбъднат, ако хората не действат и ако нищо неочаквано се случва; всяко действие – за добро или за лошо – и всяко произшествие непременно разрушава целия модел, в чиито рамки се оформя предсказанието и където намира своите доказателства.
Хана Аренд
Всички сме ние, уникални - всеки уникален модел на творчество и ако не го изпълним, той се губи завинаги.
Марта Греъм
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
13
Следваща