Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Модел" - страница 3
Възниква научен консенсус, че глобалното затопляне прави ураганите по-интензивни и по-разрушителни. Оказва се, че Катрина се вписва в модел, за който учените и зелените се опитват да ни предупреждават от дълго време.
Йохан Хари
Ако беше само до външноста, аз никога не бих станала модел - в действителност мнозина ме смятат за грозна. Но аз направих моя запазена марка "поглед вълчица". В младоста аз гледах така от мъчителна срамежливост, а по-късно защото този поглед ми донесе милиони долари.
Кейт Мос
Повечето модели не изглеждат добре в бикини, защото са твърде слаби.
Кели Кътроун
Моделът на собственост в общество, организирано около масово потребление, е пристрастяването.
Кристофър Лаш
Не, не... това изискват умовете ни. Търсим модели.
Кристофър Хитчънс
Харесвам твърде много чийзбургери, за да бъда модел.
Лори Халсе Андерсен
Моделите представляват рамка или скелет и плътта и кръвта ще трябва да се добавят от много здрав разум и познаване на детайлите.
Ян Тинберген
Знам, че на много атлети и модели се гледа само като тела. Аз никога не съм бил използван само като тяло.
Арнолд Шварценегер
Красавиците на снимките са различни от красавиците в плът. Сигурно е трудно да си модел, защото искаш да изглеждаш като на собствената си снимка, но това е невъзможно.
Анди Уорхол
Единственият ми модел за баща беше баща ми, неграмотен на ръба на обществото.
Жерар Депардийо
Предишните събития, които са очаквали, са били нова книга или нова опера, сега - нов модел автомобил.
Лорънс Оливие
Ако искате да разберете повече родителите си, накарайте ги да говорят за собственото си детство; и ако слушате със състрадание, ще научите откъде идват техните страхове и твърди модели. Тези хора, които "ви направиха всички тези неща", бяха също толкова уплашени и уплашени, колкото и вие.
Луиз Хей
Моят живот представлява чист модел за тотална непредвидимост.
Ашли Брилиант
Всички модели имат грешки - това не означава, че не можете да ги използвате като инструменти за вземане на решения.
Майрън Сколс
Банката се нуждае от модели за измерване на риска. Проблемът обаче е, че всяка една банка може да измери риска си, но също така трябва да знае какъв е рискът, поеман от други банки в системата, в даден момент.
Майрън Сколс
Уолмарт предоставя смразяващ пример за вредата, която могат да нанесат корпорациите с ниски заплати, които не са обединени в организацията и техният бизнес модел ще определи стандартите за нашите деца, освен ако не направим нещо сега. Уолмарт е канализационната тръба, през която се измиват добрите работни места.
Анди Стърн
Да, но вижте, кой наистина е предоставил информация за света на всички на Земята? Това беше Уикипедия, нали? И ако питате какво бихме могли да направим, за да накараме дигиталния свят да работи за хората, моделът на Уикипедия е страхотен. Това е модел за дарение.
Пол Ромър
Аз съм бдителен монархист. Искам да видя как нещата се развиват. Посоката, в която монархията изглежда се движи - към по-континентално-европейски модел - е тази, към която бих почувствал съчувствие.
Андрю Моушън
Избираме мебелите си, за да служат като видими символи на нашия вкус, богатство и социално положение. Често избираме жилищата си въз основа на усещането, че "изглежда добре" да имаме "добър адрес". Ние търгуваме с идеално добри автомобили за по-късни модели, не винаги за да получим по-добър транспорт, а за да докажем на общността, че можем да си го позволим.
Самюъл Хаякава
Винаги съм била силна феминистка и смятах, че образът на моделите е вреден за жените. Цялото нещо наистина ме притесняваше. Бих помислила да се откажа веднъж седмично.
Сафрън Бъроуз
Ако искате да сте добър модел, опитайте се да разкажете история във снимката и да дадете на човек усещане за чувство.
Стефани Корнелиусен
Аз съм визуален мислител, наистина лоша по алгебра. Има и други, които са мислители на модели. Това са съзнанията за музиката и математиката. Те мислят в модели, вместо в картини. Тогава има и друг тип, който изобщо не е визуален мислител и те запомнят цялата спортна статистика, цялата статистика за времето.
Темпъл Грандин
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
13
Следваща