Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стъпка" - страница 3
Насочени в грешна посока, хванати в капан извън собствената си история и не могат да продължат стъпките си, защото стъпките им бяха пометени.
Арундати Рой
Надявам се снегът да покрие всичко, така че всички стъпки да бъдат заглушени и целият град може да бъде в мир.
Брайън Селзник
В тези дискусии ние не ви молим да приемате нещо на сляпа вяра. Ние определено ви молим да не отхвърляте веднага нищо. Предлагаме ви да направите някои изследвания за себе си. Просто обмислете основните моменти, проучете ги и, най-важното, опитайте се да знаете по-добре как да се предпазите от фините сили, така че да не станете жертва. Ако предприемете тези прости стъпки, вие ще бъдете един от онези, които помагат за настъпването на нова ера за човечеството.
Бхакти Тиртха Свами
Напредвайте с твърда, стабилна стъпка, знаейки с дълбоко, сигурно вътрешно знание, че ще постигнете всяка цел, която сте си поставили, че ще постигнете всяка цел.
Айлийн Кади
Писането ще бъде като пътешествие, всяка дума стъпка, която ме отвежда по-далеч в неоткритата земя.
Дейвид Алмънд
Когато се опитвате да разрешите проблем с нов тип продукт, вие ставате напълно фокусирани върху проблеми, които изглеждат няколко стъпки отстранени от основния продукт. Това решаване на проблеми може да изглежда малко абстрактно и е лесно да загубите от поглед продукта.
Джони Айв
Шансът е първата стъпка, която предприемате, късметът е това, което идва след това.
Ейми Тан
Системният изглед е възникващият съвременен възглед за организираната сложност, една стъпка отвъд нютоновия възглед за организираната простота и две стъпки отвъд класическите световни възгледи за божествено подредената или въображаемо предвидена сложност.
Ервин Ласло
Аз няма да седна да изчислявам петте стъпки към успеха. За мен успехът все още не е показател за победа. Опитвам се да не давам на успеха да стане това, което ще повлияе на моите решения.
Зак Ефрон
Нямаме търпение правителствата да направят всичко това. Глобализацията действа в интернет време. Правителствата са склонни да се движат бавно по природа, защото трябва да изградят политическа подкрепа за всяка стъпка.
Кофи Анан
Склонността да се вярва във фантастичното може да се стори на някои като провал в логиката или доверчивост, но това наистина е дар. Свят, в който може да има Голямата стъпка и чудовището от Лох Нес, очевидно е по-добър от този, който определено не го прави.
Крис ван Алсбърг
Хората сякаш свикват с каквото и да било и това е кратка стъпка от адаптирането към привързаността.
Лайънъл Шрайвър
Няма вълшебно лечение, няма да накара всичко да изчезне завинаги. Има само малки стъпки нагоре; по-лесен ден, неочакван смях, огледало, което вече няма значение.
Лори Халсе Андерсен
По-добре е да направиш много малки стъпки в правилната посока, отколкото да направиш голям скок напред, само за да се препънеш назад.
Луис Сакър
Животът е като пресичане на река. Ако направите огромна стъпка, целяща се твърде по-големи мечти, тогава течението ще ви събори от краката ви и ще ви отнесе. Начинът да го направите е с малки стъпки, ще се хванете за живота. Накрая ще стигнеш до там.
Луис Сакър
Информационната ера предлага много на човечеството и ми се иска да мисля, че ще се справим с предизвикателствата, пред които ще ни изправи. Но е жизнено важно да помним, че информацията - в смисъла на сурови данни - не е знание, че знанието не е мъдрост и че мъдростта не е предвидливост. Все пак информацията е първата съществена стъпка към всяко от тях.
Артър Кларк
Познаването на вашия недостатък е първата стъпка към здравето.
Епикур
Достъп до книги и насърчаване на навика за четене: тези две неща са първите и най-необходими стъпки в образованието и библиотекарите, учителите и родителите в цялата страна го знаят. Това е право на нашите деца и е и нашата най-добра надежда и тяхната най-добра надежда за бъдещето.
Майкъл Морпурго
Мисля, че може би прошката е като промяна - идва на малки стъпки.
Мери Пиърсън
Къде отиваме, не знам. Изглежда, че не мястото е важно, а стъпките между тях.
Мери Пиърсън
Най-големият терорист е Богът на Корана. Знам, че това е много опасно и това ще обиди много хора. Колкото повече следвате стъпките на пророка на исляма и бога на исляма, толкова повече се доближавате до това, че сте терорист.
Мосаб Хасан Юсуф
Както всеки лекар може да ви каже, най-важната стъпка към изцелението е поставянето на правилната диагноза. Ако болестта е точно идентифицирана, много по-вероятно е доброто разрешаване. И обратно, лошата диагноза обикновено означава лош резултат, независимо от това колко квалифициран е лекарят.
Андрю Уейл
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
13
Следваща