Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пътуване" - страница 3
Антигравитацията, телепортацията, пътуването във времето, енергийната еволюция на ДНК и трансформацията на съзнанието могат да създадат свят, за който малцина от нас дори са мечтали.
Дейвид Уилкок
Защото смъртта е само загуба на излъчване, а раждането е само началото на отделно пътуване.
Едмънд Купър
Истината е, че не знаеш какво ще се случи утре. Животът е откачено пътуване и нищо не е сигурно.
Еминем
Разбирам какво се случва с мозъка, когато хората са наблизо до смъртта, и винаги съм вярвал, че има добри научни обяснения за небесните пътувания извън тялото, описани от онези, които едва избягаха от смъртта.
Ибън Алегзандър
В началото на пътуването се чудите колко време ще отнеме пътуването и дали ще го направите през този живот. По-късно ще видите, че къде отивате е ТУК и ще пристигнете СЕГА... така че спрете да питате.
Рам Дас
Пътуването прави един мъдър човек по-добър, а глупавият - по-лош.
Томас Фулър
Научих много в правителството и научих много, след като напуснах правителството. Видът на пътуването да бъдеш в правителството е, че започваш от най-популярния и най-малко способния си и завършваш с най-способния и най-малко популярен.
Тони Блеър
За мен има само пътуване по пътища, които имат сърце. По всеки път, които има сърце. По него аз пътувам и единственото предизвикателство, което си струва е да измина пълната дължина. Там аз пътувам и гледам, гледам останал без дъх.
Карлос Кастанеда
Животът ни е постоянно пътуване, от раждането до смъртта. Редуват се различни гледки, хората се сменят, нуждите се преобразуват, но влакът продължава напред. Животът е влак, а не гара!
Паулу Коелю
Изграждането на път може да създаде временни работни места, но наистина ли създава богатство, ако не съкрати също време за пътуване или по друг начин направи обществото по-добро?
Майрън Сколс
Самото пътуване е моят дом.
Мацуо Башьо
Светът е на неравномерно пътуване към нова дестинация и Новото нормално.
Мохамед Ел-Ериан
Отговорих на гравитацията на невидима луна в сърцето си и предприех пътувания, които не очаквах да предприема.
Мохсин Хамид
По мое време имаше много надарени любители. Повечето деца сега свирят фантастично добре. Мисля, че сега има толкова много групи, които може да стигнат до там, но това е по-трудно пътуване.
Ник Мейсън
Пътуването надхвърля мотивите си. Скоро се оказва достатъчно само по себе си. Мислите си, че правите пътуване, но скоро това ви кара - или ви разрушава.
Никола Бувие
Но когато тръгнем да разберем някой вътре? Това пътуване ли свършва? Дали душата е място на фактите? Или предполагаемите факти са само измамни сенки на нашите истории?
Паскал Мерсие
Животът не е пътуване, което искате да направите на автопилот.
Пола Райнхарт
Автомобилите могат да имат хипнотичен ефект. Можете да се качите в кола и да излезете, а наистина да ne си спомняте за пътуването.
Райън Гослинг
Има ли друг начин да бъде? Искам да кажа, това е. Това е моето тяло, моята душа; Трябва да живея с това. По-добре да се настаня удобно. Смятам да го взема за дълго пътуване.
Сесил Кастелучи
Майчинството е такова еволюиращо пътуване.
Соланж Ноулс
Що се отнася до пътуването на живота; в един момент ще разбереш, че ТИ си шофьорът и ще шофираш!
Стив Мараболи
Липсата на яснота може да постави спирачките при всяко пътуване към успеха.
Стив Мараболи
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
13
Следваща