Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пътуване" - страница 10
Колкото повече се стараем да поддържаме мислите си позитивни, толкова по-приятно ще бъде нашето пътуване в живота.
Джеймс Ван Прааг
Искам да науча родителите как могат да помогнат на децата си със смърт, скръб и загуба на неща, пътуването на живота.
Джеймс Ван Прааг
Хармонията на индивида със собственото си "дълбоко Аз" изисква не просто пътуване до интериора, а хармонизиране със света на околната среда.
Джеймс Хилман
По своето естество метрополисът предоставя онова, което иначе би могло да се даде само при пътуване; а именно странното.
Джейн Джейкъбс
Не бъдете наивни обаче. Колкото и страхотно да звучи на теория, много хора наистина не обичат пътувания без крайна цел.
Джейсън Дженингс
Работата е там, че това пътуване ме принуждава да опозная себе си повече, отколкото някога съм имал у дома, където всичко е удобно и лесно.
Джен Малоун
Мисля, че романтиката не е най-важното в отношенията, а е само част от тях. Ако става въпрос за това, можете просто да прекарате известно време с партньора си на кафе и цигара в добър разговор. Това е много по-романтично, отколкото пътуването до Хавай.
Джерард Уей
Следете целта, а не стъпките, които трябва да предприемете, за да я постигнете. Целта е всичко. Стъпките са нищо. Колкото и да е трудно пътуването, целта винаги си заслужава.
Джесика Кори
21-ви век ще бъде американският век. Защото ние водим не само с примера на нашата сила, но със силата на нашия пример. Това е историята на пътуването на Америка.
Джо Байдън
Всеки човек и всеки екип ще бъдат тествани по време на пътуването си. Това е част от учебната програма на живота. Това е все едно да караш колело. В началото ще паднеш и ще бъдеш съборен, но важното е да се върнеш отново, да останеш силен и след известно време, след като го овладееш, ще караш със самочувствието на шампион.
Джон Гордън
Ентусиазмът привлича повече пътници и ги зарежда с енергия по време на пътуването.
Джон Гордън
Изследвам, пиша, пътувам и преподавам. Рядко уреждам свободно време. Ако не изпълним дните си с действия с висок приоритет, те ще изпълнят действия с нисък приоритет. Бих предпочел да живея живота си според най-високите си приоритети и да правя това, което обичам, което отново е изследване, писане, пътуване и преподаване. Това е моята мисия и призвание. Това е, което ме вдъхновява. Това е моята съдба.
Джон Демартини
Знанието е един вид пътуване. Може би един от видовете пътувания.
Джон Фроули
Хората не мислят по отношение на информацията. Те мислят от гледна точка на разкази. Но докато хората се фокусират върху самата история, информацията идва за пътуването.
Джона Бъргър
Ако дестинацията беше разбито сърце, поне тя винаги би имала спомен от пътуването.
Джорджия Боковън
Дори смъртта има начало, че това е просто поредното пътуване на живота.
Джорджия Боковън
Пътуването от срам до негодувание е най-краткото, което има.
Джош Базел
Тичам, защото ако не го правя, щях да бъда муден и мрачен и да прекарвам твърде много време на дивана. Тичам да подишам чист въздух. Тичам да изследвам. Тичам, за да избягам от обикновеното. Тичам... за да се насладя на пътуването по пътя. Животът става малко по-жизнен, малко по-интензивен. Харесва ми.
Дийн Карнасис
Пътуването беше безкрайно: море и небе, небе и море, днес като вчера и утре, както днес, винаги, завинаги.
Едмондо де Амичис
След като можете спокойно да изминете три или четири мили без спиране, помислете за туристически пътувания - ден или през нощта - в окръг, щат или национални паркове. Туризмът на открито може да съживи душата ви, както и тялото ви.
Едмънд Борн
Животът не се управлява като кораб. Човек не може просто да погледне компаси и карти; плавайте по предварително определени маршрути; да установи комфорта като единствен постулат на пътуването и да очаква, че по този начин в безопасност от опасности и неприятни изненади, от поражение и провал, той ще намери райския бряг. Вълнение възниква в движение. Само тревожните сетива разпознават красотата.
Драган Великич
Разхождайки се понякога в една напълно пуста равнина, където няма къщи, нито дървета, които да ме водят, понякога съм бил принуден да стоя неподвижен в продължение на часове заедно, чакайки, докато дойде дъждът, преди да продължа пътуването си.
Едуин А. Абът
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
13
Следваща