Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Риск" - страница 3
Поеми риска да помислиш само – много повече щастие, истина, красота и мъдрост ще дойдат пред вратата ти.
Кристофър Хитчънс
Смъртта не е най-големият страх, който имаме; най-големият ни страх е да поемем риск да бъдем живи - рискът да сме живи и да изразим това, което всъщност сме.
Мигел Руис
Аз съм добра майка. Но това не означава, че съм добро момиче. На мен ми е нужен риск.
Моника Белучи
Любовта плаши и понякога си отива. Но си струва както риска, така и нервите. Тя дори си струва болката.
Нора Робъртс
Иронията е, че човекът, който не поема рискове, изпитва същото количество страх като този, който редовно поема рискове.
Питър МакУилямс
Понякога, когато те носи течението, не трябва да се съпротивляваш, иначе има риск да се ударите в дъното.
Пиърс Броснан
Не вярвам в никакво божествено откровение. Що се отнася до задгробния живот, всеки на свой собствен риск решава за себе си тази неопределена възможност.
Чарлз Дарвин
Готови сме на компромис. Готови сме да поемем пресметнати рискове, но за мир, който ще ни даде сигурност.
Ицхак Рабин
Знаеш, че понякога си в риск и чувстваш, че можеш да го обърнеш в добро или лошо.
Люк Бесон
Единственият човек, който наистина е изложен на риск на всеки от моите разговори, съм аз.
Майло Янопулос
Моето мнение е, че човек трябва да се диверсифицира широко в различните инвестиции на фондове. Трудно е обаче инвеститорите да се опитат да изберат подходящото ниво на риск, на което да управляват средствата си. Наличието на личен съветник би било полезно.
Майрън Сколс
Банката се нуждае от модели за измерване на риска. Проблемът обаче е, че всяка една банка може да измери риска си, но също така трябва да знае какъв е рискът, поеман от други банки в системата, в даден момент.
Майрън Сколс
Кариерата ми в академичните изследвания не се занимава с активно управление на ценни книжа. Опитах се да разбера връзките между риска и връщането; също така ценообразуването на деривативни ценни книжа.
Майрън Сколс
Шахматът е за всекиго своето. За един е изкуство, за тези, които ценят систематизацията, логиката, точен коригираш анализа, - навярно, наука, а за трети - преди всичко борба, хазарт, риск.
Михаил Тал
Всички влизаме в бизнес и поемаме риск по отношение на влагането на капитал.
Мукеш Амбани
Когато се обадите на някого и го помолите да направи нещо, което никога досега не е правил, в различни среди мисля, че те биха били склонни да отминат, защото се страхуват от риска. Но творческите хора, които населяват театралния свят, обичат предизвикателството на новите неща.
Нийл Патрик Харис
Научните доказателства сега са огромни: изменението на климата представлява много сериозни глобални рискове и изисква спешна глобална реакция.
Николас Стърн
Писането поема риск и всъщност се бори с невидими и непобедими врагове. Те са свръх увереност, глупост, очакване и нарцисизъм.
Андреа Хирата
Бъди немодерен. Поемай рискове.
Пол Арден
Мъжеството не е отсъствие на страх, а действие въпреки страхът. За хората, които не правят нищо със своят живот, е също толкова страшно, като тези които не приемат рискове.
Прити Зинта
Все още не ми е удобно да препоръчвам на хората да ядат наситени мазнини с изоставяне, но за мен е ясно, че захарта, брашното и окислените семенни масла създават възпалителни ефекти в организма, които почти сигурно носят по-голямата част от отговорността за повишаване на риска от сърдечни заболявания.
Андрю Уейл
С риск да изглеждам нечестив, аз всъщност не мисля за себе си като за "писане на хумор". Просто докладвам за света, който наблюдавам, който често е весел.
Ричард Русо
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
13
Следваща