Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Битка" - страница 9
Наричаха го данък преди битка и откуп след това.
Т. Х. Уайт
Ще стана най-великият, защото всички пътници трябва да могат да се адаптират. Това качество, адаптивността, е от съществено значение за този начин на живот. Не много боксьори го имат, но мога да се адаптирам преди битка към противника, по време на битката, ако е необходимо.
Тайсън Фюри
Не става дума за това колко пари ми плащат. Това е просто любов към битката един на един. Чувствам се у дома. Обичам входовете на ринга, говоренето. Аз съм господарят на всичко.
Тайсън Фюри
Понякога емоциите могат да спечелят битки. Понякога даването на воля на чувствата ви в битка може да ви спечели битката. Когато това означава всичко за вас, това не е просто спортно състезание - боксов мач за пари или колани.
Тайсън Фюри
Имам откровен характер, който кара хората да се замислят, а стилът ми на битка е агресивен. Всичко е на линия през цялото време. В битките ми има драма.
Тайсън Фюри
Не са ми плащали милиони лири за никакви битки. Не съм изкарал никакви пари от бокса.
Тайсън Фюри
Просто искам да правя пари, да продължа живота си и да участвам в добри битки. Ако няма да участвам в добри битки, тогава какъв е смисълът да съм боксьор?
Тайсън Фюри
Разривите в държавата, разделенията в управляващата класа и нерешителността от страна на междинните класи проправят пътя за двувластие, което в Русия доведе до създаването на нови институции, а по-късно в Китай, Виетнам и Куба остана върху революционни армии с различен класов състав, които са били заключени в битка срещу съответните им държавни машини.
Тарик Али
Нейното его и личност бяха напълно загубили битката с нейното суперего и това беше единственият начин, по който можеха да бъдат изразени.
Том Батлър-Бодън
Ако се борите срещу увеличението на минималната заплата, вие водите битка, защото повечето американци, дори повечето републиканци, са съгласни с повишаването на минималната заплата.
Франк Лунц
Животът на учителя е подобен на живота на професионален боец. Една лоша битка и това е краят на кариерата ти.
Франк Маккорт
Мавриций и Лорънс представляват два различни типа военни светии. Мавриций стана такъв заради мъченическата си смърт. Лаврентий всъщност дължи славата си на случая - битката на река Лех се е състояла в деня на честването му.
Франко Кардини
Тъй като законът наваксва и битката между корпоративните печалби и социалните блага се разиграва, трябва да внимаваме да не бъдем приспивани във фалшиво чувство за поверителност.
Хана Фрай
Либертарианците научават с мъка си, че на големите бизнесмени не може непременно да се разчита, че ще им бъдат съюзници в битката срещу разширяването на правителствените посегателства.
Хенри Хазлит
Изкуството е битка; в изкуството трябва да жертваш своята кожа.
Ървинг Стоун
Цялата парична, икономическа и политическа мощ на правителството, както и широката му пропагандна машина, ще бъдат включени в постоянна битка за намаляване на цената на златото - но при липса на фундаментална промяна в паричните, фискалните и икономическа посока, просто разглеждайте всяко голямо отстъпление в цената на златото като неочаквана възможност за покупка.
Ъруин Шиф
И нямаше страх в битките за Сталинград: защото имаше някаква безнадеждност, безнадеждност на съществуването, защото те знаеха, че тук, в такава среда, човек може лесно да умре.
Артьом Драбкин
Нашите надежди са нашите богове. Боговете създават битки, подобни на нашите битки с демони, но те са опити да се получи нещо, а не да се измъкнем от нещо. Боговете са въвлечени в борби на желание и копнеж, а не на отвращение. Важно е да се прави разлика между вдъхновение, което предизвиква положителна енергия и оптимизъм без голяма привързаност или напрежение, и бог, който е свързан с копнеж за нещо или обсебен от определен резултат.
Цултрим Алионе
Боже мой, всичките им загуби са дузина измет, избити в битки в кръчмите. Всеки нацист се представя за спартанец, защитил моста, макар че целият му героизъм е, че той избута еврейски старици от тротоара.
Бен Елтън
...да станеш добра майка е просто: за това трябва да се научиш как да се бориш само в онези битки, които влияят на стратегическия баланс на силите.
Адел Паркс
Ако нямате вяра, сте загубили битката си.
Бил Козби
Всеки, когото срещнете, води битка, за която нищо не знаете. Бъди любезен. Винаги.
Брад Мелцър
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
13
Следваща