Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Поглед" - страница 9
Ако той си бе заминал, тогава край на всичко. Нямаше да има утеха, нито топлина, нито последен поглед към онова щастие, което другите хора притежават. Ако той си бе заминал, мечтите й бяха мъртви.
Барбара Делински
И все пак винаги се чувства така, сякаш тя просто изпълнява указанията на невидим оператор. Още ослепителна усмивка, перфектна, сега малко надута, бърз, флиртуващ поглед. . . Когато тя насочи погледа си към вас, сякаш осветява светлината на прожекторите ви и единственото нещо, което искате да направите, е да й угодите. Дори аз.
Бенедикт Уелс
Но как мога да бъда успешен възрастен с образование в колежа, ако приятелят ми с неговия секси поглед и саркастична усмивка оказа най-лошото влияние в света и подкопа всичките ми опити да бъда отговорна?
Биби Ийстън
Най-великото изкуство принадлежи на света. Не се плашете от експертите. Доверете се на инстинктите си. Не се страхувайте да се противопоставяте на това, на което сте научени, или на това, което ви е казано да видите или да повярвате. Всеки човек, всеки поглед на очите има право на истината.
Блу Балиет
От погледа на дзен всички същества са в плен на трите отрови, алчност, гняв и заблуда (невежество).
Бренда Шошана
Докато Путин очакваше лоша реакция от Съединените щати, той нямаше представа какво гнездо на стършели е развихрил в собствената си страна. Човек може да критикува руснаците за много неща, но любовта им към децата не е едно от тях. Русия е една от единствените държави в света, където можете да заведете крещящо дете в изискан ресторант и никой няма да ви хвърли втори поглед. Руснаците просто обожават децата.
Бил Браудър
Ние се стремим към вътрешно съществуване, а не към външно. Искаме да премахнем слоевете личен интерес и, насочвайки погледа си към своето същество, просто премахваме неестественото.
Бхакти Вигяна Госвами
Любовта им беше скрита от любопитни очи, но аз, надничайки през пукнатините по стените и вратите, го забелязах - във погледите, които те тайно си разменяха по цял ден, в сутрешните му цветя и нейните вечерни десерти.
Вадей Ратнър
До раздялата ни бях влюбена в него до забрава и бях готова да направя всичко за нежен поглед, за похвала, за знак на внимание. Бях луда по него. С течение на времето упоритостта се добавя към лудостта. Той ми изневери и магията се разсея. Обичах го твърде много.
Валери Трирвайлер
Тя беше достатъчно умна, да разбере, че не красотата и младостта от пръв поглед привличат мъжете, а женската готовност, да отговори на зовът, за готовност към любовна игра.
Виктор Конецки
Различният подход на друг родител поражда възможността да сте сгрешили с детето си. Ние просто не можем да търпим това, защото се страхуваме, че всяка грешка, независимо колко малка е, може да има опустошителни последици. Така че ние прокламираме превъзходството на собствения си избор. Изпуснали сме от погледа факта, че хората имат предпочитания.
Айлет Уолдман
Един поглед към него е достатъчен и тя вече е завладяна от желание, от което главата й се върти, а коленете й треперят.
Айрис Йохансен
Неговият поглед към света се основава на три стълба: комфорт, мир и добре подхранено самодоволство. Всичко, което заплашва да наруши този свещен триумвират-триъгълник, Густав се опитва да избегне.
Акиф Пиринчи
По-голямата част от нашите проблеми и сърдечни болки просто ще изчезнат от погледа, само ако можем да си спомним - преди да действаме - че сме станали жертви най-вече от собствените си тенденции.
Гай Финли
Ако само знаехме колко пъти на пръв поглед нашенският ни умен коментар се вряза направо в сърцето на човека, с когото току-що разговаряхме, именно ние бихме кървили.
Гай Финли
Значителна и на пръв поглед невъзможна социална и политическа промяна се случва по-често, отколкото си мислим, и това се случва по-бързо, отколкото си представяме. Дори най-важната промяна винаги е възможна, ако човек намери правилния начин да я осъществи.
Глен Грийнуолд
За да разпознаем абсурдното и да го приемем, не трябва да помрачаваме окото за трагичната страна на съществуването; напротив, накрая може би ще помогне за придобиването на по-толерантен поглед към света.
Грегор фон Рецори
Виж. Всеки ден милиарди хора се събуждат, излизат, кръстосват пътища, разменят погледи, докосвания, думи и всички непрекъснато се опитват да се уверят, че всичко върви добре, съзнавайки, че всички сме заедно в това; ако не бяхме, би било невъзможно някой да оцелее.
Давид Машадо
Баща ми каза, че любовта от пръв поглед трябва да те изпрати да бягаш, ако знаеш какво е добро за теб. Това са вашите тъмни парчета, които имат незабавно разпознаване с техните тъмни парчета, казва той. Идиот си, ако мислиш, че означава, че си срещнал половинката си. Така че бях идиот.
Деб Калети
Майките са такива. Гледайки децата им. Знаем каква сила има погледът и затова се правим, че не гледаме.
Дебора Леви
На пръв поглед е изненадващо, че религията е била толкова успешна, но нейната изключителна сила е просто мярка за силата на нашата основна биологична тенденция, наследена директно от нашите предци на маймуни и маймунски предци, за да се подчиним на всемогъщ, доминиращ член на групата.
Дезмънд Морис
Много хора предпочитат гледната точка на човешката природа, която включва истинска и фалшива страна - с други думи, хората имат една единствена истинска цел, а останалото е украса, укриване или прикриване. Това е интуитивно, но е непълно. Изследването на мозъка изисква по-нюансиран поглед върху човешката природа.
Дейвид Игълман
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
13
Следваща