Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съжаление" - страница 8
Нищо не е вървяло гладко с мен през целия ми живот. Всичко е имало възходи и падения, наляво и надясно и точно така се получи за мен, за съжаление.
Тайсън Фюри
Знам колко опасно е да съживиш миналото. Това предизвиква възбуда и съжаление.
Татяна дьо Роне
За съжаление, светът е взел някои от най-великите умове, които Бог ни е дал, и ги е затворил в клетки. Повечето много блестящи или креативни хора изглеждат странни за обикновените хора. Гениите почти винаги са изгнаници. Интелигентните са тормозени на детската площадка. Те виждат света по различен начин и са отбягвани заради това. Почти всички се оказват най-малкото самотни, а в най-лошия - заключени. Човешката природа е да насърчава статуквото и да отбягва тези, които виждат живота по различен начин.
Тед Декър
Всички сме преследвани по един или друг начин, нали? Ако не от духове, то от собствените ни демони и съжаления.
Тереза Медейрос
Точно тази минута ми е ясно, че съжалението е просто загубена емоция.
Тери Макмилан
Да живееш тук и сега не означава никога да не мислиш за миналото или да планираш отговорно бъдещето. Идеята е просто да не си позволявате да се изгубите в съжаления за миналото или притеснения за бъдещето. Ако сте здраво стъпили на земята в настоящия момент, миналото може да бъде обект на изследване, обект на вашето внимание и концентрация. Можете да постигнете много прозрения, като погледнете в миналото. Но ти все още си прикован към настоящия момент.
Тик Нят Хан
Най-вече това е Интернет, просто прекарване на времето. Но за съжаление си имате работа с думи, които могат да имат значение.
Том Улф
За съжаление за множество окултисти хуморът е рядка съставка в живота им. Всъщност именно тяхната липса на хумор ги е накарала да останат загадъчни и езотерични.
Антон Шандор Ла Вей
За съжаление истинските думи са скрити под езика.
Тонино Гуера
За съжаление, проблемите на изменението на климата, за разлика от много други проблеми, са много фини, защото промените, които наблюдаваме, са много, много фини.
Уангари Маатаи
Мъжът, който ляга в постелята си сам, винаги предизвиква съжаление.
Уеда Акинари
Бях влюбен в теб почти през целия си живот и единственото имам съжаление, че не го осъзнах по-рано.
Уитни Грасия Уилямс
Алфред Нобел изрази съжаление, че неговото изобретение, динамит, е превърнато в унизителна употреба, оттук и създаването му на Нобеловата награда, като хуманистичен противодействие на разрушителната сила на неговия гений.
Уоле Шоинка
За съжаление обаче открих, че в един конкретен случай колега отиде и плати подкупа от мое име, само за да изпълним мисията си. Това беше болезнено и обтегна приятелството ни.
Уоле Шоинка
Всички са артисти. За съжаление ние не ги третираме като такива.
Франк Гери
Между другото, за тези, които слушат, абсолютно определям - имам лице за радио. За съжаление имам глас за печат. Затова се извинявам за шкурката, която слушате.
Франк Лунц
Според моя опит повечето математици са интелектуално мързеливи и особено не обичат да четат експериментални статии. Той изглежда имаше много силни биологични интуиции, но за съжаление с отрицателен знак.
Франсис Крик
Прави добро. Злото, за съжаление, само ще се получи.
Фьодор Углов
Това беше един урок, който той никога не забрави. Не се отпуснете, когато вие или любим човек сте нападнати. И не се държите като правителството с техните "пропорционални отговори" и всички тези глупости. Ако някой ви нарани, милостта и съжалението трябва да бъдат оставени настрана, Вие елиминирате врага. Вие изгаряте земята.
Харлан Коубън
Избягвам да гледам назад. Предпочитам хубавите спомени пред съжаленията.
Хедър Уеб, Хейзъл Гейнър
Любовта не беше целта, а съжалението беше гордостта на бедния човек.
Холи Пейн
Не винаги е трябвало да го връщаш. И в този студен, мрачен параклис Дан Кели откри, че има някои неща, които не могат да ти бъдат простени, и това са нещата, които пренасяш в следващия живот, ако има такова място; и ако нямаше следващ живот, нито някакъв Бог, последствието беше същото: ако не ти беше простено, щеше да умреш със съжаление.
Христос Циолкас
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
13
Следваща