Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съжаление" - страница 5
Начините, по които тези икономически процеси, до голяма степен произхождащи от САЩ, са преминали в кратки срокове по света, са спиращи дъха и, за съжаление, добре илюстрират основните теми на тази книга.
Джордж Ритзър
Винаги ще имам две съжаления. Нямам присъствие в Лондон и бих искал да свърша повече работа в Близкия изток.
Заха Хадид
Живота е пълен със съжаление, но те не си струват изгубеното време.
Зинедин Зидан
За съжаление, не мога да чета почти толкова, колкото искам, защото винаги работя върху собствените си неща, било то романите или колоните във вестниците.
Карл Хайасън
В младостта си Алберт Айнщайн прекара една година в безцелно мързелуване. Не стигаш доникъде, като не "губиш" време – нещо, което, за съжаление, родителите на тийнейджърите често забравят.
Карло Ровели
Разводът е мое съжаление и майка ми смята, че е трябвало да останем заедно. Сега той се ожени повторно, така че няма шанс да се съберем отново.
Карол Вордерман
Но идва момент, когато меката сила или разговорът със зло няма да работи, където, за съжаление, твърдата сила е единственото нещо, което работи.
Колин Пауъл
За съжаление вече стана очевидно, че нашата технологичност задмина нашата хуманност.
Алберт Айнщайн
Не можеш да разчиташ на човешката памет. За съжаление - също и на забравата.
Станислав Йежи Лец
За съжаление в нашето общество има бедни деца, чиито родители не могат да им дадат нищо... освен пари.
Павле (Сръбски)
Не съм религиозна личност, нито имам някакви съжаления.
Морис Сендак
Има много погрешни схващания за депресията - предимно негативни. За съжаление, тъй като депресираните хора мислят негативно за депресията и нейното лечение, те не получават помощ, което позволява депресията да се влоши, което води до по-негативно мислене, което поражда порочен кръг на страдание.
Питър МакУилямс
За съжаление той е станал научен фанатик и като всички фанатици може да му е трудно.
Робин Кук
За съжаление, в живота всичко, като правило, се осъществява без репетиции.
Анна Герман
Толкова жалко е че любовта, всяка любов е обречена да угасне рано или късно в ридания и съжаления.
Франсоаз Саган
Няма нищо по-жалко, отколкото да бъде обичан от съжаление.
Чезаре Павезе
Временните чувства на съжаление са нормална част от траура. Това ни помага да извлечем изгубените си мечти. Ако държим на съжалението, рискуваме да се хванем в затвора на нереализирани мечти, от които е трудно да избягаме.
Барбара де Анджелис
В Съединените американски щати, за съжаление, все още живеем в балон от нереалност.
Ал Гор
Всичко е ясно... Ти си полудял от нещастната любов. Тук, за съжаление, лекарствата са безсилни.
Евгений Шварц
За съжаление, съществуващите традиционни навици на мислене настояват, че трябва да атакувате нещо и да го покажете като лошо, преди да можете да предложите промяна. По-трудно е да се признае, че нещо е отлично и след това да се поиска промяна, защото макар и отлично, това не е достатъчно.
Едуард де Боно
В действителност в мен няма повече сили, от колкото при другите хора, просто аз никога не пилея своите сили по нерешителност и съжаление за отминалото.
Елинор Рузвелт
По-добре да внушаваш завист, отколкото съжаление.
Емил Зола
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
13
Следваща