Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съжаление" - страница 4
Законът се превърна в бизнес. Здравеопазването се превърна в бизнес. За съжаление политиката също се превърна в бизнес. Това наистина подкопава обществото.
Джордж Сорос
Страхуваме се да не полудеем. Но за съжаление за нас, всички вече сме луди.
Карлос Кастанеда
Страданието... не е просто много болка, а болка, усилена от отчетливо човешки емоции като съжаление, самосъжаление, срам, унижение и страх.
Майкъл Полан
За съжаление, няколко компании се опитват да измамят потребителите чрез неоторизирано използване на моето изображение или името ми, а моите адвокати преследват тези, които правят тези фалшиви твърдения.
Мехмет Оз
Днешните доклади потвърждават, че за съжаление Америка след кризата все още не се е върнала към доброто си икономическо аз.
Мохамед Ел-Ериан
За съжаление, настоящият темп на напредък не е достатъчно бърз, тъй като много богати индустриализирани страни са бавни, за да направят прехода към по-чисти и ефективни форми на икономически растеж.
Николас Стърн
Паметта на възрастните става по-ясна и ясна с времето. Няма съжаление.
Андреа Камилери
Ако трябваше да придобием Божията гледна точка, дори за момент, и да погледнем начина, по който преминаваме през живота, трупайки, трупайки и излагайки на показ нещата си, бихме изпитали същите чувства на ужас и съжаление, които изпитва всеки нормален човек, когато гледа как хората в приют безкрайно си удрят главите в стената.
Ранди Алкорн
Мисля, че последното нещо, което искате в живота, е да живеете със съжаление.
Роб Халфорд
Не размишлявайте върху миналите си грешки и провали, тъй като това само ще изпълни ума ви със скръб, съжаление и депресия. Не ги повтаряйте в бъдеще.
Свами Шивананда
В края на деня, нека няма извинения, обяснения и съжаления.
Стив Мараболи
Всяко куче има свой собственик, но за съжаление, те не винаги могат да се срещнат.
Том Харди
Рисковете, свързани с преследването на магия, са - просто казано - или изплашен от неприятни възприятия, или заблуда. За съжаление е възможно да страдате от двата симптома едновременно.
Филип Кар-Гом
Рафтовете на много евангелисти са пълни с книги, които посочват недостатъците в еволюцията, обсъждат я само като теория и почти намекват, че тук има конспирация, за да се избегне фактът, че еволюцията всъщност е порочна. За съжаление всички тези книги се основават на заключения, които никой разумен биолог сега не би приел.
Франсис Колинс
За съжаление сигурността на работата на адвокатите е съсипана, така че те са по-малко склонни да защитават политическите обвиняеми.
Ширин Ебади
Всички трябва да страдаме от една от двете болки: болката на дисциплината или болката на съжалението. Разликата е, че дисциплината тежи унции, докато съжалението тежи тонове.
Шон Кови
Познавам ме и близките ме познават. Но за съжаление външният свят смята, че съм някакъв мошеник.
Бени Хин
За съжаление някои от колективните ни членове изглеждат като мъртви души.
Виктор Черномирдин
Прекарвам твърде много от майчината си енергия за вина и съжаление.
Айлет Уолдман
Промяната създава страх, а технологията създава промяна. За съжаление, повечето хора не се държат много добре, когато се страхуват.
Даниел Х. Уилсън
За съжаление, освен ако не сме фокусирани върху изграждането на нашата смелост, която ни дава самочувствие и всичко, от което се нуждаем, за да направим квантова промяна в живота си, гласът на страха винаги ще поеме водещата роля в съзнанието ни.
Деби Форд
Либертарианството, политическата философия на грубия индивидуализъм, би трябвало да притежава естествен призив към толерантните, антистатистични, консерватори на свободната търговия, които изразяват съжаление за обрата на партията на Ейбрахам Линкъл към расовите предразсъдъци, авторитаризма и меркантилизма.
Джейкъб Уайсбърг
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
13
Следваща