Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съжаление" - страница 11
Истинската старост забравя гордостта, напуска със съжаление, тя не познава негодувание или огорчение.
Жозеф Кесел
За съжаление никога не можем да разберем дали вземаме правилното решение. Това, което знаем, е, че където и да сме, там Светлината иска да бъдем. Това е най-доброто място за нас сега. И докато не се опитваме да контролираме ситуацията, тогава няма да се озовем на мястото, на което не би трябвало да сме.
Йехуда Бърт
За съжаление в човешката природа е само да се учим и да растем от място на празнота. Трудно е да се научиш, когато печелим и сме на върха на света.
Йехуда Бърт
За съжаление на писателите, истинският живот става твърде забавен и пресилен.
Карл Хайасън
За съжаление Флорида е мека за елемента на срамежливостта и очевидно няма правила за видовете реклами, които може да направи адвокат.
Карл Хайасън
Страхът ни напомня, че все още сме живи. Съжалението ще ни изкопае ранен гроб.
Алисън Морган
Бог даде на хората разума като най-висок дар. Но, за съжаление, той им даде свободата да бъдат разумни или неразумни.
Алфред Андерш
Всички ние правим непростими постъпки. Но ужасът е в това, че без значение какво ни е научило миналото, ние винаги повтаряме нашите грешки. Някои от тях никога не са забравени. Ние твърдо вярваме, че сега, след като сме се научили от опита, щяхме да действаме по различен начин... Но изглежда, че хората по-често се ръководят от чувства, а не от логика. За съжаление, чувствата на човека не винаги се подчиняват на собственият му разсъдък...
Катрин Сътклиф
Съжалението не ни напомня, че сме се справили зле, напомня ни, че знаем, че можем да се справим по-добре.
Катрин Шулц
Вярно е, че исках да умра, но това е различно от съжалението, че съм се родила. Огромно се радвах, че съм родена, благодарна съм за живота и не бих могла да си представя, че не искам да предам живота на някой друг.
Кей Редфийлд Джеймисън
Има рискове, които ще поемете за себе си, защото знаете, че ако планът ви се обърка, ще бъде твърде късно за съжаления. но ако рискувате живота на другите и се провалите, ще имате цял живот да съжалявате за това.
Кели Армстронг
Победихме, но на каква цена. Баща, убит от синовете му. Благодатният преврат, доставен от фаворита. А ти, майко, заключена толкова години. Има ли победи, подковани от съжаление? Или винаги трябва да се показваме достойни за сигурност? Ами ако не бях достойна?
Клара Дюпон-Моно
Но ако искате да бъдете напълно функционални и напълно човешки, мисля, че трябва да се научите да живеете със съжаление.
Колин Коулман
Някои от нашите любови и привързаности са елементарни и извън нашия избор и точно поради тази причина те идват подправени с болка и съжаление и нужда и кухота и чувство, толкова близко до гнева, колкото някога ще мога да си представя.
Колм Тойбин
За съжаление, много малко правителства мислят за младежката безработица, когато изготвят своите национални планове.
Кофи Анан
Бог да ми даде всичко друго освен съжалението на добър човек.
Кресли Коул
За да живеете наистина без съжаления, обърнете внимание. Задайте си трудни въпроси и вижте докъде водят. Наистина ли искам тази работа? Подходяща ли е тази връзка за мен? Ако можех да направя нещо, би ли било това, което правя днес... или нещо различно?
Крис Гилбо
Все още треперейки, в скамейката разбрах, че не са мъртвите, за които плачем. Плачем за себе си и не заслужавах собственото си съжаление.
Крис Клийв
Съчувствие, а не съжаление. Има огромна разлика и ние вдовиците го оценяваме, нека ви кажа.
Кристен Хигинс
Остава обичайното съжаление за дългосрочната загуба, а не агонията на разбитото сърце, когато камата е в гърдите и страстта в дрипи.
Кристофър Мур
За съжаление никога не ми е липсвало въображение, понякога ми се иска да го нямам, въображението е бреме, камък около краката ни, който ни влачи на дъното на реката.
Кшищоф Варга
Божествата са измислени от грешни и крайни същества с надеждата и желанието да създадат безсмъртно съвършенство; за съжаление, такива божества само отразяват своите създатели и вдъхновяват последователите си на подобни несъвършенства.
Л. Е. Модезит-младши
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
13
Следваща