Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момче" - страница 4
Беше много необичайно момче да играе тенис в моята страна.
Новак Джокович
Не съм бил толкова дълго в тениса, но това, което мога да кажа, е, че имаме много млади момчета на върха, които са готови да направят много добри неща за тениса като цяло.
Новак Джокович
Има момчета, от които бих искал да се уча, но те не биха били подходящи за мен, затова четох техните блогове и книги.
Райън Блеър
Чакам да остарея - мисля, че старите момчета с татуировки изглеждат добре.
Райън Гослинг
Момчета имат късмет: Можем да носим костюм отново и отново, само с различни ризи и вратовръзки.
Райън Рейнолдс
Бях благословен да израсна във ферма и когато си момче от ферма, упражненията са част от начина ти на живот. Харесва ви или не, тази среда ви кара да тренирате. Във фермата природата е вашият фитнес. Вие ходите, бягате и плувате и трябва да работите много с животни.
Сизар Милан
Изглеждаш като момче, което е яло плода от дървото на познанието и не харесва вкуса му.
Синда Уилямс Чайма
Ако имахте лице като моето, щяхте да ме ударите право по носа, а аз съм просто момчето да го направя.
Стан Лаурел
След близо 6000 години доказателства по темата, едно нещо е ясно: хората, които се оказват лидери във всяка организация, голяма или малка, често са най-лудите момчета наоколо.
Стенли Бинг
Фейсбук не е идеологически неутрален. Всъщност то възниква от един много особен светоглед, който можем да проследим до Хобс. Открих това, като проучих профила на членовете на борда на Зукърбърг, които, за разлика от него, са много интересна група и, подозирам, истинската сила зад момчето от плаката.
Том Ходжкинсън
Една от ужасните истини в живота е, че жените харесват момчета, които сякаш знаят какво правят.
Антъни Бурдейн
Интернет позволява на жените да използват думи, което е техен естествен инструмент. Малките момичета говорят с по-сложни, граматически изречения от малките момчета, а жените никога не губят това превъзходство във вербалните способности.
Хелън Фишер
Холивуд продължава да представя американската армия като добрите момчета, винаги побеждавайки извънземните или чужденците.
Хидео Коджима
Израснах, приемайки за даденост, че мисионерите са това, в което израстват американските момчета.
Хюстън Смит
Инвеститорите, които генерират големи печалби за пет години, момчетата, за които пишат книги, трябва да продължават да печелят, нали? Е, не го правят.
Юджийн Фама
И момчета, ако експлоатирате момиче, то ще се върне, за да ви хване. Това се нарича "карма".
Бил О'Райли
Ако ние не променим системата, то при всяко трето чернокожо момче има шанс са е окаже в бъдеща в затвора.
Бърни Сандърс
Плачех малко за момчето, което бях искал да бъде, и момчето, което не се оказах.
Габриел Зевин
Ако имате двадесет момчета в стаята и просто вкарате едно момиче, вие променяте цялото настроение и всички свирят по различен начин.
Джак Уайт
Бях безполезнo дете. Бях дрипаво момче. Аз бях безразсъден подрастващ. А сега? Вижте какъв станах!
Джеки Чан
Въпреки че индивидуалните темпераменти варират, момчетата са създадени да бъдат по-напористи, дързостни и възбудими от момичетата.
Джеймз Добсън
Не сме наказани за греховете си, момче. Ние сме наказани от тях.
Дженифър Донъли
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
14
Следваща