Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момче" - страница 11
Най-печалната участ на момичетата е да се унижат пред момчетата.
Ема Уотсън
Момчето си мислеше, че никога няма да може да разбере защо възрастните са толкова причудливи по сърце, точно когато имате нужда от тях.
Ерик Найт
Момчето не трябва да играе с оръжие, опасностите на които той не осъзнава.
Е. Т. А. Хофман
Приказка за коренните американци, в която чероките разказва на внука си, че има битка между два вълка във всички нас. Единият е зло, другият добро. Момчето го пита: Кой вълк печели? Черокито му казва: Този, когото храниш.
Али Ланд
Риболовът държи мъжете момчета по-дълго от всяко друго преследване.
Зейн Грей
Те бяха умни и начетени момчета. Те не са пили алкохол, не са пушили и са бягали поне десет километра всяка сутрин. И все пак те бяха абсолютно инвалиди. Защото омразата е изсмукала напълно мозъка на тези момчета.
Иля Стогоff
Без идеология и без нищо друго освен работа за момчетата, партийната политика губеше своето основание и доверието в стария демократичен ред вече не можеше да се приема за даденост.
Иън Бурума
Животът е научил това момче да нанизва мрежи под своите надежди.
Иън Колдуел
Търся младо, красиво, за предпочитане стройно момиче за приятелство, може би за нещо повече. За предпочитане непушач. Аз съм на около тридесет, имам син, хубаво момче на шест години. Обичам дългите разходки сред природата, хубавата музика, обичам да ходя на кино, да вечерям на свещи и да си инжектирам почти чист хероин във вените.
Йонас Т. Бенгтсон
Ако сте умно момче, наистина трябва да се опитате да разберете какво мислят жените. Искам да кажа, че сме 51 процента от населението.
Карин Слотър
Обикновено, когато на момчета се случи нещо лошо, те наказват някой друг.
Карин Слотър
Днес във въздуха има силна миризма на кръв. Литературният антисемитизъм изковава моралното оръжие за убийство. Здравите и честни момчета ще се погрижат за останалото.
Карл фон Осиецки
Когато обличаш костюмите, когато се преструваш, че си честен и ограбваш на много по-високо ниво, тези момчета заслужават... е, да бъдат в моите романи, а аз имам специална съдба, запазена за тях.
Карл Хайасън
Въпреки че Междузвездни войни лесно се чете като феминистки за времето си - и дори засега, с ролята на принцеса Лея - хората не биха направили такъв филм през 2016, където момчетата са предимно коравите, а жените не са на властни позиции.
Кас Сънстейн
За всяко дете, момче или момиче, бащата е едновременно джедай и сит: Оби-Уан Кеноби – нежен, успокояващ и добър – и Вейдър, свиреп и ужасяващ.
Кас Сънстейн
Едно от нещата, които казвам, е: "Искате ли да знаете какво е да си бебе? Все едно да си влюбен за първи път в Париж след четири двойни еспресо." И момче, ти си жив и в съзнание.
Алисън Гопник
Майка на едногодишно момче е филмова звезда в свят без критици.
Алисън Пиърсън
Деветдесет процента от проблемите на този свят идват от момчета, които смятат, че имат какво да доказват.
Катрин Апългейт
Но знам как работят тези романтични неща: перфектното момче за едно момиче е отхвърленото от друго. И в момента се радвам на това.
Клер Лазебник
Трябва да умееш да приемаш това, което ти е изпратено отгоре, мое момче. С възрастта аз започнах все повече да ценя две неща в живота - природната красота и удоволствието от храната.
Колин Декстър
Това, което винаги е правило страната ни специална, е, че няма значение откъде идвате; има значение къде отиваш. Нашата работа е да се уверим, че пътеките са отворени както за нашите момчета, така и за нашите момичета.
Кондолиза Райс
Бях с момчето, от което чудовищата трябва да се страхуват.
Кресли Коул
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
14
Следваща