Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момче"
Когато бях малко момче, ми казаха, че всеки може да стане Президент. Сега вече го вярвам.
Кларънс Дароу
Първият признак на истинската любов при младото момче е срамежливост, а при младото момиче - смелост.
Виктор Юго
Целите, които преследваме са винаги забулени. Момичето, което жадува за брак, очаква нещо, за което не знае абсолютно нищо. Момчето, което бленува слава, си няма понятие какво е славата. Това, което придава значение на всяко наше действие, винаги остава непознато за нас.
Милан Кундера
Какъв е смисълът - да страдаш, да умираш? Учи ни да живеем, момче. Човек, който не се бори, не живее, той оцелява.
Ориана Фалачи
Нищо не записвай на лист, момчето ми, и никога не се доверявай на мъже с черни мустаци.
П. Г. Удхаус
Определено е по-забавно да играеш лош човек. Чувства се много по-добре, отколкото да играете един от добрите момчета.
Том Фелтън
В качеството на читатели ние понякога напомняме на тези момчета, които рисуват мустаци на жените на рекламните изображения.
Уистън Хю Одън
Младите хора в Германия нямат проблем с юдаизма. Понякога ходя на еврейското гробище в Огерсхайм с двете си момчета.
Хелмут Кол
Часовете на момчето са по-дълги от дните на стареца.
Артур Шопенхауер
Може да сме твърде горди, за да го признаем като момчета, но все пак трябва да се научим как да управляваме отговорността, как да се изправим пред нашите предизвикателства.
Райън Рейнолдс
Бях момче, когато за пръв път разбрах, че най-пълният жизнен живот е на поетът.
Уилфред Оуен
Никога не обгръщайте своя живот около момиче или момче, понеже, ако той/тя ви остави, това което е остава у вас, е че вашия малък свят се разпада.
Шанън Лето
Тя искаше напълно да обръсне главата си: не искам дълга коса, не искам къса коса, изобщо не искам коса и не искам да съм момиче или момче, Искам да бъда жълто-оранжево листо, което някое малко дете взема и залепва в своя лексикон.
Шърман Алекси
Не е честно! Тези момчета изтръгнаха това, което с право откраднахме!
Гордън Корман
Европейските момчета имат малки идеи, но със сигурност знаят как да ги облекат.
Джордж Гершуин
Като малко момче ме научиха в гимназията, че хакването е готино.
Кевин Митник
Ядосана съм, че мозъка ми беше изгладнял и че седях и треперех в леглото си през нощта, вместо да танцувам или да чета поезия, или да ям сладолед или да целувам момче...
Лори Халсе Андерсен
Момчетата могат да научат много от кучетата: послушание, вярност и колко е важно да се завъртиш три пъти, преди да си легнеш.
Робърт Бънчли
Момчето, което се кани да стане голям мъж, трябва да се реши не само да преодоле хиляди пречки, но и да спечели, въпреки хиляди отхвърляния и поражения.
Теодор Рузвелт
Много момчета гледат днес на войната като на слава, но тя е ад.
Уилям Шърман
Благословения за твоята млада смелост, момче; това е пътят към звездите.
Вергилий
Мръсотията и шумът от многолюдните улици скоро унищожават еластичността на здравето, която принадлежи на селското момче.
Ръдърфорд Хейс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
14
Следваща