Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Недостатък" - страница 5
Жените нямат недостатъци, те имат особености!
Чарли Чаплин
Всички сме хора, но някои от нас са по-сложни в прикриването на недостатъците си. Просто сме достатъчно умни, за да се лъжем, че всичко е наред.
Мехмет Оз
Харесвам недостатъците и се чувствам по-комфортно сред хора, които ги имат. Аз самият съм направен изцяло от недостатъци, зашити заедно с добри намерения.
Огастин Бъроуз
Източник на всяко заблуждение в живота се явява недостатъка на паметта.
Ото Вайнингер
Депресията е недостатъкът в любовта. За да бъдем същества, които обичат, трябва да сме същества, които могат да се отчайват от това, което губим, а депресията е механизмът на това отчаяние.
Андрю Соломон
Наричайте го недостатък на характера - когато съм под атака, аз атакувам. Винаги.
Ричард Марчинко
Аз съм човек. Всеки човек има недостатъци. Може да имам недостатъци по различни начини от някои хора, или по-лоши начини от някои хора, или по-добри начини от някои хора.
Такър Макс
Има цена за популярността. Критиците търсят вашите слабости, недостатъци, всичко, което кара работата да изглежда като случайност и да не изглежда достойна за цялото внимание, което получава.
Тери Макмилан
Днес студентите могат да избират от множество изследвания на идентичността... Недостатъкът на всички тези пара-академични програми не е, че те се концентрират върху дадено етническо или географско малцинство; това е, че те насърчават членовете на това малцинство да учат сами - като по този начин едновременно отричат целите на либералното образование и засилват сектантските манталитети и манталитетите на гетата, които те претендират да подкопават.
Тони Джъд
Моралните добродетели се състоят не само в наличие на достойнства, колкото в отсъствието на недостатъци.
Франсоа Рене дьо Шатобриан
Точно като вас, и вашият партньор иска да бъде обичан такъв, какъвто е, въпреки недостатъците си. Постарайте се да им кажете, че са обичани, дори ако част от поведението им не е така. Работете за съвместни творчески решения.
Ариел Форд
Всички имаме недостатъци, но в основата си ефективните мениджъри са хора, чиито недостатъци не са фатални при дадените обстоятелства. Може би най-добрите мениджъри са просто обикновени, здрави хора, които не са много прецакани.
Хенри Минцбърг
Няма такова нещо като човечеството без недостатъци.
Хуго Бал
Най-голямата ми отговорност е да призная грешките и недостатъците на страната, в която живея, да призная привилегиите си и да се опитам да я направя по-добро място.
Юнот Диаз
Аз имам само два недостатъка. Лоша памет и още нещо.
Юрий Никулин
Един от недостатъците на известността е, че хората ви обръщат много повече внимание, отколкото би трябвало. Американските знаменитости са постоянно под наблюдение и всяка тяхна дума подлежи на проверка. Така че, внимавайте какво желаете, ако желаете слава. Никое човешко същество не трябва да бъде златна рибка.
Бил О'Райли
Не попадайте в капана да вярвате толкова дълбоко в собствената си идеология, че дори не можете да видите недостатъците в нея.
Глен Бек
В бъдеще, когато Майкрософт остави недостатък в сигурността в кода си, това няма да означава, че някой хаква компютъра ви. Това ще означава, че някой поема контрола над вашия слуга робот и той стои на вратата на спалнята ви, като точи нож и ви наблюдава как спите.
Даниел Х. Уилсън
В човешката природа е да забравя недостатъците на мъртвите и да си припомня техните добри страни: това е едно от най-ярките проявления на човешката природа.
Дмитрий Мамин-Сибиряк
Властта разваля не толкова много хора, а недостатъците развалят много.
Ерик Хофер
Често се казва, че властта се разваля. Но може би е също толкова важно да осъзнаем, че слабостта също се разваля. Властта развращава малцината, докато слабостта развращава множеството. Омразата, злобата, грубостта, нетърпимостта и подозренията са недостатъците на слабостта.
Ерик Хофер
Най-големия недостатък на човек се заключава в това, че у него има толкова много малки недостатъци.
Жан Паул
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
14
Следваща