Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Недостатък" - страница 3
Мисля, че най-големият ми недостатък е моята несигурност. Ужасно съм несигурна. Засегната съм с несигурност 24/7.
Мадона
Голямата истина, която открих, голямата тайна е, че всичко зависи от това колко сме щастливи. Това е решаващото нещо. Хората забравят за вашите недостатъци и несъвършенства, когато видят колко сте щастливи.
Сиена Милър
Съдбата поправя много от недостатъците ни, които разумът не би могъл да поправи.
Франсоа дьо Ларошфуко
Мисля, че е много важно да се напише демитологизиран женски характер. Моите герои са с недостатъци. Те не са по-добри, отколкото би трябвало да бъдат.
Ан Енрайт
Един от големите недостатъци на нашата образователна система е, че сме склонни да се фокусираме върху тези, които успяват на изпити, а има много от тях. Но това, което също трябва да разгледаме, и то много по-спешно, са тези, които се провалят.
Майкъл Морпурго
Разбира се, просто е да се каже, че войната, подобно на други социални или политически злини, е резултат от лошото управление на човешкото общество, което от своя страна се дължи на определени грешки или недостатъци. Но нашата задача е да открием вида грешка или недостатък.
Норман Ейнджъл
Недостатъците биха донесли не само смърт, но и далеч по-лошото, унижение.
Уилям Голдман
Егоизмът е един от основните плодове на покварата на човешката природа; и очевидно е, че егоизмът ни кара да надценяваме добрите си качества и да пренебрегваме или смекчаваме недостатъците си.
Уилям Уилбърфорс
Самата загуба на нашата църковна институция, въпреки че, както във всички човешки институции, могат да бъдат открити някои недостатъци в нея, сама по себе си би била придружена с най-фаталните последици. Никой разумен човек не се осмелява прибързано да каже как неговото унищожаване няма да застраши значително нашите граждански институции.
Уилям Уилбърфорс
Величайшия подвиг в дружбата не е в това, да показваме на другите своите недостатъци, а в това, да отворим им очите за собствените.
Франсоа дьо Ларошфуко
Слабостта на характера е единственият недостатък, който е невъзможно да се поправи.
Франсоа дьо Ларошфуко
Най-големият недостатък на телевизора е в това, че не можеш да го прелистиш.
Арт Бухвалт
Превъзходството е за борба и преследване на нещо старателно, със строг и решителен подход да го правите правилно. Добре е, ако има недостатъци в процеса - това го прави по-интересен.
Чарли Тротър
Истинският инвеститор почти никога не е принуден да продава акциите си, а през цялото останало време той е свободен да пренебрегне текущата ценова котировка. Той трябва да му обърне внимание и да действа в съответствие с него само до степента, до която отговаря на неговата книга, и не повече. По този начин инвеститорът, който си позволява да бъде притиснат или неоснователно разтревожен от неоправдани пазарни спадове в неговите притежания, погрешно трансформира основното си предимство в основен недостатък. Този човек би бил по-добре, ако акциите му изобщо нямаха пазарна котировка, тъй като тогава щеше да му бъде спестено душевното страдание, причинено му от грешките в преценката на други хора.
Бенджамин Греъм
Несъвършенствата не са недостатъци; те напомнят, че всички сме заедно в това.
Брене Браун
Той обича класическата музика, живописта, шедьоврите на литературата... Е, всеки има свои недостатъци.
Брижит Бардо
Добрата майка си спомня да сервира плодове на закуска, винаги е весела и никога не крещи, успява да не проектира собствените си неврози и недостатъци върху децата си, е активна и обичана доброволка от общността. Спомня си да прави събирания за игра, дрехите на децата й пасват, прави арт проекти с тях и се радва на всичките им игри.
Айлет Уолдман
Точно както дете уважава баща си, дори когато възприема слабостите и недостатъците му, така и германец няма да презира старата Германия, която някога е била символ на величието за него.
Густав Щреземан
Но ние знаем, че хората са сложни и имат смесица от недостатъци, таланти и грехове. Така че защо се преструваме, че ние не сме?
Джон Ронсън
Представете си, ако всеки вид е кръстил себе си на най-големия си недостатък. Бихме могли да наречем арогантността на нашия вид.
Джон Скалзи
Повече от всичко ми се нравят положителни хора, в които има недостатък.
Джордж Ромеро
Ти си несъвършена, трайно и неизбежно с недостатъци. И ти си красива.
Ейми Блум
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
14
Следваща