Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Недостатък" - страница 11
- Ти признаваш неговите недостатъци? - Разбира се, аз не съм сляпа. - Тогава какво виждаш в него? - Моето бъдещо щастие.
Джоана Линдзи
Да осъждаш себе си е също толкова лошо, колкото да съдиш някой друг. Нашите мисли са мощна сила и това, което обръщате внимание, ви дава възможност. Съденето на себе си служи само за укрепване на недостатъците ви.
Джон Гейбриъл
При всички има един недостатък: те не са ти.
Александър Валентинович Вампилов
Все повече вампири, все по-малко донори, недостатък на кръв.
Александър Володин
Логиката има един недостатък: не спира наполовина.
Джон Уиндъм
При магьосника може да има само един недостатък - некомпетентност.
Джонатан Страуд
Италианската храна има само един недостатък: след пет-шест дни ти пак си гладен.
Джони Милър
Расата е универсален недостатък на човечеството. Така че да, бил съм в много ситуации, в които се чувствах като аутсайдер заради цвета на кожата си.
Джордан Пийл
Изкуството изпълва недостатъците на природата.
Джордано Бруно
Да можеш да видиш недостатъците в собствената си работа е дар.
Джуд Деверо
Тъй като той се роди, тя гледаше на Джай с комбинация от отвращение и възхищение. Струваше й се, че той има начин да смекчи несъвършенствата на живота с мечтите си и самочувствието, което светът дава на момчетата. Което при момичетата се смяташе за недостатък в характера или доказателство за мрачно възпитание.
Дипа Анаппара
Неспособността да се намери и каже истината е недостатък, който не може да бъде покрит с никаква истина.
Дмитрий Биков
- Винаги съм харесвал нечия друга картина повече от моята - казва той. - Писах, опитвайки се с всички сили, но едва завършен видях само недостатъци и, сравнявайки картината си с това, което ми хареса от другите, вече не знаех как да се отнасям към нея.
Доминик Бона
Видях недостатъците на славата като дете. Не беше за мен.
Дънкан Джоунс
Страхът е страховит недостатък, защото ни спира да живеем в момента.
Една О'Брайън
Възрастните, както тогава разбрах, имат много недостатъци, далеч не са идеални, въпреки че са живели по-дълго, въпреки че са се поставили за пример за децата. Те са по-големи, в това няма съмнение, а размерът има незаслужен авторитет. Но те са лесно податливи на външни влияния, лесно се накланят във всяка посока.
Едуард Кери
Винаги е имало нещо нередно в начина, по който съм изобретен и имам за цел да се впиша в света... Дали това е било защото непрекъснато съм чел моята част или поради някакъв дълбок недостатък в моето същество, който не можех да разбера през по-голямата част от ранния си живот.
Едуард Саид
В моя почерк има един голям недостатък: той е твърде претенциозен.
Ерве Гибер
Ирина Залетаева е много мила жена, но има един недостатък. Когато започне да говори за дъщеря си, е невъзможно да я спре...
Ирина Пивоварова
Образован е не този, когото щедро е възнаградила природата; образован е този, който добре, мъдро, правилно и с възможно повече ползи ползва даровете, които той притежава: който може да хвърли твърд поглед там, където в него има недостатъци, и да съобрази. какво не му достига.
Йоахим Рейчъл
В еволюцията не е важно съвършенството, а способността да приемете недостатъците си и да направите безспорни предимства от тях. И за нас хората тази мисъл също може да бъде много полезна.
Йорг Цитлау
Предпочитам асиметрията. Недостатъците са това, което придава характер на човека.
Кейти Хан
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
14
Следваща