Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Технология" - страница 5
Факт е, че повече хора гледат телевизия и се сдобиват с информация по този начин, вместо да четат книги. Аз намирам новите технологии и новите начини за комуникация много вълнуващи и бих искал да направя повече в тази сфера.
Стивън Кови
Създаването на филми разказва история с най-добрата технология на ваше разположение.
Том Ханкс
Трябва да се чудим дали цифровите технологии, вместо да улесняват комуникацията, всъщност правят точно обратното. Сега седим сами на клавиатурата и изстрелваме нули и единици в ефира. Офисите са тихи.
Том Ходжкинсън
Обичам видеоигрите. И аз съм леко възхитен от тях. Възхитена съм от тяхната сила по отношение на въображението, по отношение на технологията, по отношение на концепцията. Но мисля, че преди всичко се възхищавам на тяхната сила да мотивират, да ни принуждават, да ни превземат, както наистина нищо друго, което някога сме изобретили, не е постигало преди.
Том Чатфийлд
Съзнанието ни позволява да развиваме инструментите на културата - морал и справедливост, религия, изкуство, икономика и политика, наука и технологии. Тези инструменти ни позволяват известна доза свобода в конфронтацията с природата.
Антонио Дамазио
Старая се да бъда обективен по отношение на технологиите. В смисъл на агностик.
Уилям Гибсън
Принудих се да мисля каква е новата концепция и ми стана ясно, че това е риск, не само в технологиите и екологията, но и в живота и заетостта.
Улрих Бек
Ние направихте "Яндекс" с простото намерение да демонстрираме нашите революционни технологии.
Аркадий Волож
Така че технологиите, независимо дали става дума за телефон или iPhone, компютри като цяло или автомобили, телевизия дори, всички ни индивидуализират. Всички седим пред нашите iPhone и общуваме, но комуникираме ли наистина?
Хенри Минцбърг
Не можете да решите проблем с управлението на технологията с повече технологии.
Бил Джой
Социалните медии са свързани със социологията и психологията повече от технологиите.
Брайън Солис
Понякога една технология е толкова вдъхновяваща, че въображението бяга с нея - често далеч, далеч от реалността. Роботите са такива. В началото на роботиката бяха дадени много големи и в крайна сметка неизпълнени обещания, базирани на предварителни успехи.
Даниел Х. Уилсън
Роботите са интересни, защото съществуват като истинска технология, която наистина можеш да изучаваш - можеш да получиш степен по роботика - и те притежават и цялата тази поп-културна недвижима собственост, която вземат в съзнанието на хората.
Даниел Х. Уилсън
Като общество мисля, че изразяваме своите културни нрави чрез нашата политика. Непрекъснато се опитваме да разберем какво е ОК и кое не. И е трудно, защото нашето общество е постоянно потиснато от силни ветрове на технологиите. Нещата винаги се променят.
Даниел Х. Уилсън
Промяната създава страх, а технологията създава промяна. За съжаление, повечето хора не се държат много добре, когато се страхуват.
Даниел Х. Уилсън
В момента имаме най-сложната връзка с технологията, която някога сме имали. Сега вашият обикновен човек има повече технологии в живота си, отколкото целият свят е имал преди 100 години.
Даниел Х. Уилсън
Ние се развиваме съвместно с нашата технология от сто хиляди години. Човешките същества и технологията, която правим, винаги бяха неразделни. Най-накрая навлизаме в този момент, когато тя влиза в тялото ни за първи път в историята.
Даниел Х. Уилсън
Имаме бързо нарастваща технология, която прави живота много добър за хората, които умеят да използват думи, и не толкова добър за хората, които не са добри в използването на думи.
Дейвид Брукс
С напредването на технологиите също се използва технологията на терористите за комуникация - както за вдъхновение, така и за вербуване. Широкото използване на технологиите разпространява постоянното терористично послание, за да атакува интересите на САЩ, независимо дали в родината или в чужбина.
Джеймс Коми
Няма да е вярно, че всяка страна има едни и същи технологични възможности, но няма причина тя да не е повече или по-малко вярна. Като цяло идеята, че едни и същи технологии трябва да бъдат достъпни навсякъде, ми се струва много правдоподобна.
Джеймс Мирлийс
Ако смятате, че появата на Интернет, разпространението на евтини и ефективни информационни технологии и нарастващата фрагментация на потребителския пазар ще помогнат на по-малките компании да процъфтяват за сметка на бавно движещите се гиганти от Fortune 500, очевидно вие грешите.
Джеймс Суровецки
Технологичните иновации драстично намалиха разходите за изчисления, което позволи на голям брой потребители да притежават мощни нови технологии на разумно ниски цени.
Джеймс Суровецки
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
14
Следваща