Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Технология" - страница 4
Това използване на реклама - за добавяне на субективна стойност към продукта - става все по-важно, тъй като тенденциите в нашата технология водят до това, че конкурентните продукти стават все по-еднакви.
Джеймс Уеб Янг
Исках да се уверя, че това ще е първата научна и технологична революция в историята, в която обществеността обстойно обсъди всички потенциални ползи и всички потенциални вреди, преди технологията да излезе онлайн и да върви своя ход.
Джеръми Рифкин
Технологията продължава да се движи напред, което улеснява артистите да разказват своите истории и да рисуват картините, които искат.
Джордж Лукас
Изглежда всички смятат, че дигиталните технологии лишават средата на съдържанието, но това изобщо не е вярно. Ако не друго, тя разширява съдържанието.
Джордж Лукас
Дигиталните технологии ни позволяват много по-голям обхват да разказваме истории, които бяха в основата на литературните медии.
Джордж Лукас
Много хора погрешно смятат, че нова технология отменя стара.
Джудит Мартин
Досадно е, че последната дума на технологията ще бъде казана минута преди съдния ден.
Дон Аминадо
Нереализираната ми амбиция е да се грижа за лозята си, да произвеждам вино и да работя като занаятчия. Мечтая да преоткрия старите традиции и обичаи на лозарството, не непременно да отрека технологията, която имаме днес, а да я използвам и да работя в хармония с природата.
Жерар Депардийо
Като вид сме склонни да лъжем доста - и за себе си, и един за друг. Това е нещо за примати. Така че, една причина да започнете кариера в науката и технологиите или да научите повече за тези предмети е да станете по-могъщ човек.
Ан Друян
Иран разполага с технологията за производство на високообогатен уран, който не означава автоматично ядрено оръжие.
Мохамед ел Барадей
Всяка страна има право на ядрена технология, стига да я използват безопасно, спокойно и сигурно.
Мохамед ел Барадей
Манията ми е към технологиите и как може да подобри човешкия живот. Според мен това, което видяхме през последните 300 години, е само трейлър.
Мукеш Амбани
Аз лично съм голям вярващ, че технологията е най-големият двигател на човешкото развитие и ако можете да използвате технологията в полза на хората, това е най-добрият бизнес, който можете да имате.
Мукеш Амбани
Днес никой не би оспорил, че информационните технологии се превърнаха в гръбнака на търговията. Той е в основата на операциите на отделни компании, свързва далечни вериги за доставки и все повече свързва бизнеса с клиентите, които обслужват. Едва ли вече долар или евро сменят собственика си без помощта на компютърни системи.
Николас Кар
Въпреки това броят на земеделските стопани, както малки, така и големи, които приемат новите семена и новите технологии, се увеличава много бързо и увеличението на броя през последните три години е феноменално.
Норман Борлауг
Биткойн е валута, биткойн е мрежа, биткойн е технология и не можете да разделите тези неща. Консенсусна мрежа, която основава стойността си върху валутата, която не работи без валутата.
Андреас М. Антонопулос
В Съединените щати съществуват ресурси за преквалификация на разселените работници и насърчаване на развитието на технологии, които създават нови възможности за работа на американските работници.
Оскар Ариас Санчес
Проблемът е, че има много малко технологии, които по същество не са се променили за 60, 70 години.
Робърт Дж. Стърнбърг
Икономическият растеж на дадена страна може да бъде определен като дългосрочно повишаване на капацитета за снабдяване на все по-разнообразни икономически стоки на населението, този нарастващ капацитет, основан на усъвършенстваната технология и институционалните и идеологически настройки, които тя изисква.
Саймън Кузнец
Масовото приложение на технологичните иновации, което представлява голяма част от отличителната същност на съвременния икономически растеж, е тясно свързано с по-нататъшния напредък на науката, от своя страна основа за допълнителен напредък в технологиите.
Саймън Кузнец
Технологиите са важен елемент в прогрес. Вижте, винаги можем да направим нещо по-добро. Можем да подобрим водната технология или енергийната ефективност. Винаги има напредък, използвайки технологиите и оттам започват иновациите.
Сантяго Калатрава
Аз съм инженер, а не само архитект, така че винаги съм бил мотивиран от техника или технология. Щом технологията се движи дори малко, тя променя архитектурата.
Сантяго Калатрава
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
14
Следваща