Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Липса" - страница 2
Трудно е да се създаде хаос, дори в Интернет. Ето един пример. Отидете на Amazon.com. Купете някоя книга без да ползвате SSL. Наблюдавайте пълната липса на хаос.
Брус Шнайър
Мъдростта идва с опита. Опитът често е резултат от липсата на мъдрост.
Тери Пратчет
Това, което прави живота нерадостен, е липсата на мотиви.
Джордж Елиът
Липсата на усещане за история е проклятието на съвременния свят.
Робърт Пен Уорън
Проблемът в моя живот и в живота на другите хора не е липсата на знание какво да правя, а липсата на това да го правя.
Питър Дракър
Великите хора не се оплакват от липсата на късмет.
Ралф Уолдо Емерсън
Накрая се примирих с факта, че да нямаш приятели не е престъпление. Липсата на приятели просто означава, че имате по-малко проблеми.
Уитни Хюстън
Мирът трябва да бъде повече от липсата на война.
Хелмут Кол
Егоизма е симптом за липса на любов към себе си. Който не се обича, вечно се тревожи за себе си.
Ерих Фром
Крайната чувствителност създава посредствени актьори, средната чувствителност дава мнозинството от лошите актьори и само нейната липса дава великите изпълнители.
Дени Дидро
Войната, както и други драматични спектакли, би могла да бъде прекратена поради липса на "публика".
Джордж Елиът
Не само големите учители са тези, които формират живота ви. Понякога живота ви го формира именно липсата на големи учители и за човек да бъде пренебрегнат може да бъде също толкова добре, колкото и да бъде възхваляван.
Джулия Робъртс
Но аз, Цезар, не се стремях да натрупам богатство чрез практикуване на моето изкуство, тъй като бях по-скоро доволен от малко състояние и репутация, отколкото от желание за изобилие, придружено от липса на репутация.
Витрувий
Ако ние открием несъответствие между думите на човека и неговия характер, цялото впечатление за него става разбито и болезнено; той бунтува въображението поради липсата на единство и дори доброто в него едва ли се приема.
Чарлз Кули
Глобалният тероризъм е изключителен както в липсата на реалистични цели, така и в циничната си експлоатация на уязвимостта на сложните системи.
Юрген Хабермас
Ние сме нация, жадна за повече радост: Защото гладуваме от липса на благодарност.
Брене Браун
Простотата не е липсата на безпорядък, това е следствие от простотата. Простотата е някак си по същество описване на целта и мястото на обект и продукт. Липсата на безпорядък е просто продукт без бъркотия. Това не е просто.
Джони Айв
Капитане, мисля, че имате проблем с липсата на мозъка ви.
Джос Уедън
Мисля, че основна причина за настоящите азиатски икономически трудности, които идват главно от, знаете, липсата на пазарна икономика.
Ким Де Чун
Липсата на план планира да се провали.
Алън Лакейн
Без достойнство самоличността се изтрива. При липсата му хората се определят не от самите себе си, а от техните похитители и обстоятелствата, при които са принудени да живеят.
Лаура Хиленбранд
Всички най-добри творения на земята са създадени поради липса на любов.
Ленард Коен
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
14
Следваща