Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Доверие" - страница 4
Един текст трябва да съблазни читателя, трябва да спре неверието и да спечели читателското доверие.
По Бронсън
Дълбоко в сърцето има спокойствие, което е изцеление, доверие в универсалните закони, което е непоклатимо, и сила, която е като скала. Но тъй като е толкова дълбок, се нуждаем от търпение и постоянство, когато копаем за него.
Пол Брънтън
Да се оставим да бъдем обичани от Бог е мястото, където се натъкваме на доверието.
Пола Райнхарт
Ако президентът оценява доверието, оказано му от хората, тогава той няма право да го предаде, като се откаже от президентската лента, за да спаси собствения си живот.
Салвадор Алиенде
Ако нямаме достъп до факти, не можем да си имаме доверие. Без доверие няма закон. Без закон няма демокрация.
Тимъти Снайдър
Придобийте доверието на обществеността и няма да имате затруднения да получите техния патронаж.
Гордън Селфридж
Колкото по-голямо и по-упорито е вашето доверие в Бог, толкова по-обилно ще получите всичко, което поискате.
Алберт Велики
В крайна сметка не може да има пълно изцеление, докато не възстановим първоначалното си доверие в живота.
Георг Фойерщайн
Когато апологет се опитва да бъде автономен в мотивираната си аргументация, той посочва, че смята Бог за по-малко сигурен от собственото си съществуване и че той дава по-голямо доверие в своите независими разсъждения, отколкото в Божието Слово.
Грег Бансен
Дълбоко съм убеден, че най-успешните делови връзки са основани на доверие, взаимно разбиране и преданост - тези качества, без които е невъзможна близката дружба.
Дейвид Рокфелер
Лишаването от работа може да подкопае доверието на хората и чувството им за възможност; а работодателите, често несправедливо, са склонни да приемат дългосрочната безработица като сигнал, че нещо не е наред.
Джеймс Суровецки
За да работят добре, пазарите се нуждаят от основно ниво на доверие.
Джеймс Суровецки
Предизвикателството за капитализма е, че нещата, които пораждат доверие, създават и среда за измами.
Джеймс Суровецки
Доверието не е пасивно състояние на ума. Това е енергичен акт на душата, чрез който ние избираме да хванем Божиите обещания и да се придържаме към тях въпреки несгодите, които понякога се стремят да ни завладеят.
Джери Бриджис
Мъжете се нуждаят от доверие, а жените от грижа.
Джон Грей
Никога не съм си имал много доверие на себе си.
Дик Ван Дайк
Стила на живота на манипулатора се базира на четири стълба: лъжа, неосъзнатост, контрол и цинизъм. Стила на живота на анализатора е честност, осъзнатост, свобода и доверие.
Еверет Шостром
Любовта не може да живее там, където няма доверие.
Едит Хамилтън
Любов без доверие. Разликата между държане на ръка и оковаване на душата.
Кей Хупър
Развивам доверие и смятам, че това е най-важно за моето израстване. Ако ресторантите ми винаги са пълни и книгите ми се продават, това е доверието.
Лидия Матичио Бастианич
Аз съм старомоден човек. В отношенията най-важното е доверието и ако то изчезне, то и всичко останало отива по дяволите.
Мики Рурк
Признанието за своята неспособност е големият урок, който извличаме. Не е ли по-добре да придобия доверието на другите хора към себе си с искреността на признанието, че нищо не зная, отколкото да мърморя някакви думи и да предизвиквам жалост с опитите си да обяснявам всичко? Този, който доброволно си признава незнанието на това, което не знае, ме подтиква да му вярвам за това, което се опитва да ми обяснява.
Дени Дидро
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
14
Следваща