Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Твърд" - страница 5
Разо беше силно изкушен да твърди, че всичко е истина и той е загубил рогата и опашката си в трагичен инцидент в детството.
Шанън Хейл
Традиционно е жените да покриват главите си, но сега виждаме все повече жени да се покриват от главата до петите. Твърди се, че това е по религиозни причини, но всъщност е свързването на религията и политиката - всяко политическо движение има своите лозунги, знамена и облекло.
Аян Хирси Али
Ако твърдо сте отказали да се откажете, вие бързо стеснявате възможностите си само до победа.
Брад Тор
В един перфектен свят, вероятно никога не бихме викали, а просто щяхме да бъдем твърди и безстрастни. Но разбира се, всеки крещи на децата си.
Айлет Уолдман
Кухните са твърда среда и те формират невероятно силни характери.
Гордън Рамзи
Може би беше погрешно, а може би невъзможно, но исках истината да е едно. Едно твърдо нещо.
Деб Калети
Ако имате репутация на голяма, твърда бюрокрация, вие сте заседнали.
Джак Уелч
Трудният живот се нуждае от твърд език - и това е, което е поезията. Това предлага литературата - достатъчно мощен език, който да каже как е.
Джанет Уинтерсън
Разбира се, да изглеждате твърдо по отношение на инфлацията е част от длъжностната характеристика на всеки централен банкер: ако инвеститорите вярват, че инфлацията ще излезе извън контрол, в крайна сметка получавате по-високи лихвени проценти и изтичане на капитал и бързо се получава порочен кръг.
Джеймс Суровецки
Твърди се, че са необходими 10 000 часа, за да се развие майсторство и съвършенство. Колко часа сте отработили днес за вашата страст?
Джон Асараф
Бракът ми имаше своите възходи и падения като на никого, но когато стигна до него, разбрах, че е твърд. Липсва ми такава сигурност и подобна връзка с някого.
Джон Скалзи
Човек може да твърди, че правилното разбиране на всяка социална ситуация ще изисква игрово-теоретичен анализ.
Джон Харшани
Също така често се твърди, че неолиберализмът, особено неолибералната икономика, помага на тези в облагодетелстваните категории и наранява, често тежко, тези в категориите в неравностойно положение.
Джордж Ритзър
Възпитана съм от твърда феминистка.
Джос Уедън
Аз съм много твърд, ядосан атеист. И все пак съм очарован от концепцията за преданост.
Джос Уедън
Исус твърди, че има силата да се възкреси от мъртвите и последователите Му ще бъдат възкресени от мъртвите. Това е уникално твърдение в религиозната литература.
Джош Макдауел
Любовта към миналото винаги води до идолопоклонство, но православните християни често живеят само от това минало, или по-скоро от множество "минали". Староверецът е твърдо настанен в тях.
Александър Шмеман
Глупостта на хората, а не тяхното твърдо сърце беше голямата причина за бедността в света.
Едуард Белами
Структурата на швейцарската управляваща класа е твърда и непроменена от времето на Наполеон. Те седят на своите планини и изнасят лекции на света за демокрацията. Това е невероятно проявление на самодоволство и арогантност.
Жан Зиглер
Когато при теб се появи първият милион долара, твоят живот се променя. Всеки, който твърди, че това не е така говори глупости.
Илон Мъск
Всяка религия съдържа в различна степен елементи от мекото и твърдото. В името на световния мир диалогът между религиите и между тях трябва да засили по-меките аспекти.
Йохан Галтунг
Аз съм експерт по дело, което е обжалвано за човек, за който се твърди, че е присвоил изходен код от голяма, голяма компания - той всъщност е работил там и след това очевидно са го намерили на лаптопа му по-късно.
Кевин Митник
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
14
Следваща