Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Твърд" - страница 4
Просто искам да кажа това. Искам да го кажа нежно, но искам да го кажа твърдо: има тенденция светът да казва на Америка "големите проблеми на света са твои, ти отиваш и ги решаваш" и след това да се тревожи, когато Америка иска да ги подреди.
Тони Блеър
За бягство е нужно твърдо да знаеш не това, къде бягаш, а от къде. Затова е необходимо да имаш пред очите си своят затвор.
Виктор Пелевин
Ако искате да разберете повече родителите си, накарайте ги да говорят за собственото си детство; и ако слушате със състрадание, ще научите откъде идват техните страхове и твърди модели. Тези хора, които "ви направиха всички тези неща", бяха също толкова уплашени и уплашени, колкото и вие.
Луиз Хей
Невежеството и безразличието са двете меки възглавници за твърдите глави.
Дени Дидро
С узряването на плодовете през есента листата започват да изсъхват и дърветата, поемайки сока си от земята чрез корените, се възстановяват и се възстановяват до предишната си твърда структура. Но силният въздух на зимата ги компресира и втвърдява.
Витрувий
Камъкът в кариерите се оказва с различни и различни качества. При едни е мек, при други е среден, при трети е твърд като в кариери за лава. Има и много други видове: например в Кампания червени и черни туфи; в Умбрия, Пиценум и Венеция, бяла туфа, която може да се реже с назъбен трион като дърво.
Витрувий
Нашите предци, когато се канеха да построят град или военен пост, принасяха в жертва част от добитъка, който обичаше да се хранят на предложеното място, и изследваха черния им дроб. Ако черният дроб на първите жертви е бил тъмен или необичаен, те са принасяли в жертва други, за да видят дали грешката се дължи на болест или храната им. Те не са започнали да строят отбранителни съоръжения на място, докато не са направили много такива изпитания и са се убедили, че добрата вода и храна са направили черния дроб здрав и твърд, като здравословното състояние е тяхната основна цел.
Витрувий
Добродетелта е положително качество, развито чрез заемане на твърда позиция за правилното в изкушение или от страданието, претърпяно в резултат на грешни действия.
Макс Хайндел
Старата нютонова физика твърди, че нещата имат обективна реалност, отделна от нашето възприятие за тях. Квантовата физика, и по-специално Принципът на Ели Клайнман, разкриват, че когато нашето възприятие за обект се променя, самият обект буквално се променя.
Мариам Уилямсън
Да се твърди, че Световната банка е просто разширение на външната политика на САЩ е просто грешно.
Николас Стърн
Твърдо вярвам, че науката и мирът ще победят над невежеството и войната.
Пиер Кюри
Хората, занимаващи се с твърди науки, неврофизиологията, често пренебрегват основния философски въпрос: "Каква е връзката между нашия уникален, вътрешен опит на съзнателно осъзнаване и материалната субстанция?" Отговорът е: Не знаем и някои хора са толкова ужасени да кажат: "Не знам".
Реймънд Мууди
Защо се твърди, че ако хората не могат или не могат да се грижат за собствените си нужди, хората от правителството могат да го направят за тях?
Рон Пол
Доверете се твърдо на късмета си, вкопчете се в щастието си и се осмелете да рискувате.
Рьоне Шар
Казват, че нищо не трае вечно, но аз твърдо вярвам, че за някои хора любовта е безсмъртна.
Сесилия Ахърн
Нашата отговорност е да обединим и да ръководим цялата партия и китайския народ от всички етнически групи, да поемем тази историческа палка и да продължим да работим усилено за великото обновяване на китайската нация, така че ние да стоим твърдо в семейството на нациите правейки нов и по-голям принос за човечеството.
Си Дзинпин
Твърдо вярвам, че накрая светът ще се оправи сам. Повярвай с мен. Поне никой от нас няма да бъде наоколо, за да бъде доказано, че греши.
Стюарт Уайлд
Имало е моменти в кариерата ми, когато трябваше да бъда твърда и трябваше да се справя - но обикновено това е, защото човек ме е подценил. Но освен това, не бих казала, че съм корав човек.
Тамара Мелън
Твърдо вярвам, че следващият голям пробив в биологията може да дойде от 15-годишно дете, което изтегля човешкия геном в Египет.
Томас Фрийдман
Знаете ли, щом нещо замръзне, е твърдо. Това е ключът към Арктика - те не се страхуваха от студа, а се възползваха от него.
Уейд Дейвис
Гените не са прости тригери. Никой не е твърдо свързан с убийство или друго престъпление. Нашите действия винаги са резултат от изключително сложни взаимодействия между гените и околната среда и околната среда вероятно ще остане най-важното влияние досега.
Уилям Ландей
Твърдо много хора не се замислят за това какво може да им се случи до тогава, докато не се случи с тях.
Уилям Тафт
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
14
Следваща