Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дявол" - страница 8
Между човека и дявола няма китайска стена.
Сейичи Моримура
Винаги съм искал да бъда като всички останали. и ме направиха бог. Направиха ме дявол. направиха ми пробна муха. Направиха ме много опасен. Самите те не знаеха какво правят.
Анна Старобинец
Всеки трябва да стане ангел! - такъв е нашият морален кодекс, превръщащ в резултат хората в дяволи.
Сергей Юрски
Ако дяволът можеше да бъде убеден да напише библия, той щеше да я озаглави: "Живееш само веднъж."
Сидни Харис
- Не ти, Джъстин, не ти! Не ми пука за останалия свят, той ще отиде по дяволите, но не и ти! Не искам да те виждам!
Софи Лагуна
Ревност - това е сестрата на любовта, подобно на това както дявола - брат на ангелите.
Станислас Буфлер
Най-големият трик, който дяволът някога е направил, беше да убеди света, че той не съществува.
Стив Кавана
Тук дяволът е по-силен, защото има страшно високи сгради. Има толкова много небостъргачи, засенчват небето и Бог не може да види какво става долу.
Стивън Келман
Професионалистът се заема с проекта, който ще го накара да се разтегне. Той поема задачата, която ще го отведе в неизследвани води, ще го принуди да изследва несъзнателни части от себе си. Страхува ли се? По дяволите да. Той е вкаменен.
Стивън Пресфийлд
Те чувстваха, че науката ще разяжда религиозните вярвания и се тревожеха за това. По дяволите, мисля, че бяха прави. Това е разяждащо за религиозната вяра и е нещо добро.
Стивън Уайнбърг
Гордата вяра е толкова противоречива, колкото и смиреният дявол.
Стивън Чарнок
Не ме е страх дори от дявола. Ако дяволът се изправи срещу мен, аз също бих се изправил срещу него.
Тайсън Фюри
Доброто изкуство поражда болка. Аз имам болка за десетки отлични филма. Така че напишете ми чек, по дяволите!
Тери Гилиъм
Стридите са храната на дявола. Не феновете!
Том Елис
Това, което хората обичат да коментират много, е, че съм израснал в религиозно семейство; баща ми е пастор, а сега играя дявола. За щастие, семейството ми вижда хумористичната страна на работата.
Том Елис
Не съществува нито ад, нито рай, нито дяволи, така както никога и никой няма да ги види; това са басни, съчинени за сплашване.
Томазо Кампанела
Бог сее, а дяволът жъне с крива коса, която унищожава всичко.
Антонио Итурбе
Не се страхувам да изглеждам като голям, космат, миризлив, чужд дявол в Токио, въпреки че правя всичко възможно да не го направя, наистина го правя.
Антъни Бурдейн
Когато нервите са отишли по дяволите, по-добре е да се стараете да си държите езика зад зъбите.
Томас Харис
Кукла. Трябва да хвана тази кукла за краката и да избия пълнежа от нея, като викам, по дяволите, по дяволите, по дяволите. Опитвам се, но се оказа, че куклата е направена от индустриален материал. Нарекох го Наука, копеле.
Уайки Уанг
Съвестта беше дявол, който измъчваше индивида. Колективно хората го смачкаха толкова лесно, колкото да стъпят на маргаритка.
Уилям Кент Крюгер
Най-добрата защита на дявола е неверието на човек в неговото съществуване.
Уилям Кент Крюгер
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
14
Следваща