Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дявол" - страница 11
Човек, съчетаваш чувство за дълг с нетърпимост, може да се изроди в безпощаден дявол в човешки облик.
Карл Леонхард
Какво, по дяволите, имаше това с мен? Изпратих й поглед на съчувствие и се съсредоточих върху това да предотвратя блуждаенето на очите ми, което лесно може да се случи в такива ситуации.
Карл Уве Кнаусгор
Винаги взимайте пари в брой. Правило първо е: Ако бях наоколо да съветвам индианците, мислите ли, че щях да им позволя да вземат мъниста за Манхатън? По дяволите не.
Карла Нигърс
Дявола е оказал такива услуги на църквата, че мен ме поразява, как до сега не са го канонизирали.
Карло Доси
Искам той да загуби контрол заради мен. Искам този мъж да ме желае, сякаш съм следващата му закуска, обяд и вечеря. По дяволите, искам той да ме жадува като пир. И ме вземете като звяр.
Кати Еванс
Китара иззвъня от далечното радио. Кънтри музика. по дяволите. Те вече бяха прибягнали до изтезания.
Кели Армстронг
- По дяволите глупавите вампири и глупавото им чувство за глупаво превъзходство.
Кери Вон
Те се преместиха в Йорк, онова студено и безбожно място, където дори дяволът не може да се стопли.
Колин Фалконър
Традицията изглажда грубите ръбове, когато всичко останало отива по дяволите.
Кортни Коул
По дяволите, Макрайв, ако продължиш да ме наричаш коте, тогава ще започна да те наричам нещо еквивалентно, като куче хрътка - и тогава и двамата ще бъдем губещи.
Кресли Коул
Той й беше казал, че фразата сделка с дявола идва от него; Ели се чувстваше сякаш е на ръба да продаде душата си.
Кресли Коул
Цялата тази цивилизация - нека върви по дяволите, но музиката - жалко!
Лев Анински
Вижте, светлината става жълта, преди да стане червена, така че ако видите жълта светлина, може да помислите да забавите по дяволите.
Лейла Сейлс
Веднъж ангелът и дяволът се влюбиха един в друг. Това не свърши добре.
Лейни Тейлър
Антропологичната работа на място е толкова много, колкото да напишеш роман. Ти не знаеш какво, по дяволите, става.
Лили Кинг
По дяволите не! Ти си пилешки кабалист! Не се тревожи за това. Не е нужно да се учите да говорите иврит. Но ще трябва да разпознаете и да можете да напишете 22-те букви от еврейската азбука. Ще трябва също да знаете значенията и числовите стойности на всяка еврейска буква.
Лон Майло Дюкет
Клюките са неприятната миризма от задната страна на дявола.
Лори Халсе Андерсен
Дяволът няма вилица Бриана, той има камшик.
Майкъл Грант
Въпреки това бих бил лицемер да не предвидя, че добрите намерения, които донесох на принца, ще бъдат и коренът на злото на някой друг човек, дори само защото пътят към къщата на дявола е един и същ за добрия човек и лошо - и пътуването също толкова необходимо и за двамата. Времената се променят, но природата на хората не.
Майкъл Енис
Аз все пак ви презирам. Не всички, но мнозина. За това че вие вие живеете отегчително, продадохте себе си в робска служба, за вашите вулгарни карирани панталони, за това че вие правите пари и никога не виждате светлината. По дяволите!
Едуард Лимонов
Жените със слаби ангели са дяволи, но мъжете им носят рогата.
Стоян Миленков
Абе дявол да го вземе, не мислите ли, че трябва да приемаме всичко за хубаво, че няма абсолютно никаква полза да се тревожим и всъщност трябва да проумеем от какво значение би било за нас да разберем че наистина и за нищо не се тревожим?
Джак Керуак
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
14
Следваща