Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Късмет" - страница 9
Концепцията за късмет е много ясна. Някои хора забелязват възможности, а други не.
Ричард Уайзман
Винаги съм харесвал онези клоуни, които се преструват, че имат късмет.
Ричард Форд
Ако имате късмет, живеете достатъчно дълго, за да видите лошите резултати на добрите си идеи.
Робърт Вентури
Докато бъдещето на съдбата на повече от два милиона бежанци от гражданската война от Русия се различаваше значително в зависимост от обстоятелствата и късмета, много от тях бяха - не е изненадващо - обединени в своите твърдо анти-болшевишки възгледи.
Робърт Герварт
В съзнанието на онези от нас, които имат късмет, е погребан детски пейзаж, място на магия и въображение, безопасно място. Той е основополагащ и ние ще се връщаме към него в памет и мечти през целия си живот.
Роузмари Съливан
Имам голям късмет, защото това е комбинация от немски, еврейски, швейцарски, френски и този акцент помогна, защото щом хората го чуят, разбират, че съм аз.
Рут Уестхаймер
Късметът е приказка, която си разказваме, за да се почувстваме по-добре, когато светът е брутално несправедлив към нас.
С. А. Чакраборти
Само малко късмет и усилия - и всеки може да научи всичко.
Сара Холанд
Когато започнах в Майкрософт, имах късмета да бъда част от възхода на парадигмата клиент-сървър.
Сатя Надела
Казват, че глупаците имат късмет - това означава, че да си глупак не е толкова лошо.
Анри Шариер
Да намериш добър приятел е най-големият късмет в живота.
Сесилия Ахърн
Но с годините се научих да не вярвам твърде много в късмета или злополуките; Мисля, че всичко се случва с причина. Има какво да научим от всеки момент, всяко преживяване, което срещаме през краткото време, което прекарваме на тази планета. Наречете го орис, наречете го съдба, наречете го както искате; наистина няма значение.
Сид Фийлд
Аз съм мексиканец, който имаше късмета да пътува по света, говорейки английски, но със сърце, което говори универсален език.
Сизар Милан
Божиите обещания не са бисквити с късмети. Ние не ги използваме, за да получим духовно "поправяне" за деня.
Синклер Фъргюсън
Имах късмета да имам любящо и подкрепящо семейство през цялата си кариера.
Скот Карни
Той е умен и има късмет. Нито едно от тези неща не трае вечно; вярвай ми.
Скот Линч
Това е мечтата на всеки креативен човек - хоби, за което имам късмета да ми плащат.
Стефан Пастис
Историята може да донесе късмет: това е, което можем да наречем оптимизъм.
Стефан Хесел
Нищо не може да се направи. Хората се раждат с определен процент късмет. Все още съм по-щастлив от всички. Нямаш представа колко от моите приятели вече са починали.
Такеши Китано
Навярно, истинската дружба е такава рядкост, както и любовта. И е късмет, че при някого има и едното и другото.
Татяна Леванова
Мъжете и жените не живеят само от културата, огромното мнозинство от тях през цялата история са били лишени от шанса изобщо да живеят с него, а онези малцина, които имат късмета да живеят с него сега, са в състояние да го направят благодарение на труда на онези, които не го правят.
Тери Игълтън
Младоженецът не трябва да ви вижда в роклята точно преди сватбата, това е лош късмет. Знаете ли какво е най-лошият късмет? Самият той се жени. Чел съм проучвания. Сякаш 2 от 3 от тях завършват с развод, понякога повече. 3 от 2, някои.
Том Капинос
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
14
Следваща