Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Късмет" - страница 5
Като актьор, аз съм винаги в очакване късмета да ми изневери.
Том Ханкс
Единственото, което може да се каже със сигурност за късмета- той се променя.
Уилсън Мизнър
Да живееш като артист изисква упорита работа или някакъв необикновен късмет да те сполети.
Уилям Бойд
Имам късмет, че имам приятели, музиканти и хора, посветени на моята музика.
Уинтън Марсалис
Правил съм много неща в бизнес, в който имаш късмета да останеш жив, така че когато му дойде времето, ще се радвам да предам знанията си и да помогна на някой друг.
Феликс Баумгартнер
Не сънувам нощем; животът ми даде нещата, които ми трябват, за да мога да мечтая през деня. Имам голям късмет.
Феран Адриа
Трябва да вярваме в хората, които са близо до вас, и да ги оцените, и тогава те ще станат за вас талисман на късмет.
Шон Бийн
Писането винаги е самотно преживяване, но да живееш, ако имаш късмет, не е така.
Бет Харбисън
Мислейки за жени, които не могат да имат собствено бебе, дори първото бебе, аз наистина имам късмет.
Бетани Франкел
Късметът има начин да се изпари, когато се опрете на него.
Брандън Мъл
Вижте какво мислите сега, това ще стане вашето бъдеще. Мислете за добри неща, любов, успех, късмет, изобилие и радост. И се наслаждавайте в бъдеще.
Виталий Гиберт
Трудно е да отделите вашето запомнено детство и неговото емоционално наследство от детството, преживяно във вашата къща, от вашите деца. Ако имате късмет, децата ви ще ви помогнат да направите това разграничение.
Айлет Уолдман
Мисля, че имаме късмет, че живеем, когато сме, защото нещата се влошават.
Дейвид Атънбъро
Късметът е остатъкът от доброто планиране.
Дейвид Игнейшъс
В живота ни има хора, които обичаме, губим и неизменно копнеем. Те обикалят около сърцата ни като Халеевата комета, преминавайки във вселената ни само веднъж, или ако имаме късмет, два пъти в живота.
Джейми Форд
Късметът е равен на диверсификация плюс постоянство.
Джеймс Алтъчър
Ако да живееш означава да напредваш, ако имаш късмет, от глупост до мъдрост, тогава да пишеш романи означава да излъчваш различните етапи на своята глупост.
Джейн Смайли
Много странно, старост. Винаги знаех, че ще се случи, ако имам късмет. Просто не го очаквах толкова скоро.
Джозефин Харт
Една половина от живота е късметът; другата половина е дисциплина - и това е важната половина, защото без дисциплина нямаше да знаеш какво да правиш с късмета.
Карл Цукмайер
Животът е свързан с изготвянето на планове, от които се отклонявате, почти винаги. Ако имате късмет, вие измисляте план.
Кенет Брана
И така се научаваш как да минеш, ако имаш късмет, да изглеждаш като всички останали, въпреки че си счупен отвътре.
Кристина Бейкър Клайн
Много ме питат какъв е ключът към създаването на хитово шоу и имам стандартен отговор: Направете всичко правилно и след това извадете късмет по 10 начина.
Кристофър Лойд
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
14
Следваща