Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Късмет" - страница 4
Парите улесняват живота ви. Ако имате късмет да ги имате, имате късмет.
Робърт Де Ниро
Всички имаме лош късмет и късмет. Човекът, който упорства през лошия късмет - който продължава да върви - е човекът, който е там, когато дойде добрият късметът - и е готов да го приеме.
Робърт Колиър
Ако имате достатъчно късмет да запазите детската си душа, тогава най-доброто в живота ви предстои.
София Лорен
Грижата и старанието носят късмет.
Томас Фулър
Мъдрият човек превръща случайността в късмет.
Томас Фулър
Имах късмета да имам разтърсваща младост.
Дейвид Мамет
Имам голям късмет в смисъл, че в допълнение към всички видове съвместно съжителство и други подобни, винаги се разбирах добре с жени.
Джак Никълсън
Да бъда честен, аз винаги разчитам на късмета.
Джони Деп
За да спечелите лотарията, трябва да имате не само късмет, но и билет за лотария.
Дон Аминадо
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно.
Ъруин Шоу
Ние влизаме незабранени в този живот и ако имаме късмет, намираме цел извън глада, мизерията и ранната смърт, което, за да не забравим, е общата част.
Абрахам Вергезе
Наистина имам късмет с хората около мен. Те ме познават, така че наистина не бъркат проблемите. Те знаят какво е книга и знаят кой съм и знаят разликата между двете.
Ан Енрайт
Късметът беше огромна част от историята на Нетфликс.
Марк Рандолф
Когато предприемачите говорят за своя успех, те рядко говорят за късмет. Мисля, че това е така, защото повечето от тях смятат, че концепцията очернява упоритата работа и интелигентното мислене, които влагат в своите проекти. Но късметът е огромна част от всеки успешен бизнес.
Марк Рандолф
Ако един живот може да бъде съсипан в един-единствен момент, момент на предателство, или насилие, или лош късмет, тогава защо животът не може също да бъде спасен, да си струва да бъде жив, да бъде създаден само от няколко чисти мига на съвършенство?
Маркъс Седжуик
В игрите на дами и крале оставяме мечтите си пред вратата и се задоволяваме с това, което имаме. Понякога, ако имаме късмет, все пак успяваме да имаме добър живот.
Мелина Маркета
Имам късмет, че хората ми вярват, когато имам характер.
Нийл Патрик Харис
Така че свърших справедливата си част от театъра. Освен това имах голям късмет, че успях да идвам в Ню Йорк два или три пъти годишно, само за да видя възможно най-много представления. Мисля, че театралната култура на живо тук е невероятна.
Нийл Патрик Харис
Късметът не е магическа способност или дар от боговете. Вместо това е начин на мислене и поведение.
Ричард Уайзман
Победа очаква този, при който всичко е порядък, и това се нарича късмет.
Руал Амундсен
Доверете се твърдо на късмета си, вкопчете се в щастието си и се осмелете да рискувате.
Рьоне Шар
Имах страхотен късмет. Преминах през неща, които се оказаха грешни, и се измъкнах от тях.
Стефан Хесел
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
14
Следваща