Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Късмет" - страница 3
Тристан и Изолда имаха късмета да умрат, когато го направиха. Щеше да им омръзне от всички тези боклуци след година.
Робъртсън Дейвис
Когато разбереш кои са добрите хора в живота ти, имаш късмет.
София Буш
Надяваме се, че ще ни донесе малко късмет през нощта, но всъщност не съм суеверен човек.
Стивън Джерард
Трябва да вършим работата си заради самата нея, а не заради късмета, вниманието или аплодисментите.
Стивън Пресфийлд
И имахме късмет, защото имаме вълшебно огледало в този филм. Не всеки филм има вълшебно огледало.
Тери Гилиъм
Установих, че това, което повечето хора наричат късмет, често е малко повече от суров талант, съчетан със способността да се възползват максимално от възможностите.
Тимъти Зан
Късметът е просто илюзия, вярвана от невежите и преследвана от глупавите.
Тимъти Зан
Знаеш ли, бъди актьор, защото обичаш да играеш. Не бъди актьор, защото мислиш, че ще се прочуеш, защото това е късметът.
Упи Голдбърг
Ричард Бъртън е дошъл от същият град като мен, така че реших, че ще следвам носа и късмета си. Мисля, че съм бил много голям щастливец.
Антъни Хопкинс
Готовността е майка на късмета.
Балтазар Грасиан
Имах късмет, че в моята професия има един плюс: можеш да изглеждаш като идиот.
Виле Вало
Общественото здраве на пет милиона деца не трябва да се оставя на късмет или случайност.
Джейми Оливър
Чудех се дали понякога разликата между психопат в Бродмур и психопат на Уолстрийт е късметът да се родиш в стабилно, богато семейство.
Джон Ронсън
Никой не трябва да идва в Ню Йорк, за да живее, освен ако не желае да има късмет.
Е. Б. Уайт
Шансът е първата стъпка, която предприемате, късметът е това, което идва след това.
Ейми Тан
Слабите хора обичайно се хвалят с преимущества, които е способен да им даде само късмета.
Коко Габриел Шанел
Човек никога не знае от какъв по-лош късмет го е спасил лошият му късмет.
Кормак Маккарти
Хвърлих монета в Енисей, за късмет. Но да не си помислите, че с това се изчерпва финансовата подкрепа на президента за вашия край!
Борис Елцин
Глупаците имат късмет, а ние работим от сутрин до вечер.
Владимир Путин
Аз наистина мисля, че писането на разказ често е въпрос на късмет.
Робърт Шекли
Социални вълнения и задълбочаване на чувството за несправедливост са опасностите за националния ни живот, които трябва да се минимизират чрез строги методи. Хората знаят, че огромните лични доходи идват не само чрез усилията, способностите или късмет на тези, които ги получават, но също така и заради възможните предимства, които предоставя правителството. Поради тази причина дълг на правителството е да ограничава такива доходи чрез много високи данъци.
Франклин Делано Рузвелт
Веднъж късмет, два пъти късмет – пази Боже! Трябва все пак и някакво умение.
Александър Суворов
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
14
Следваща