Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Късмет" - страница 2
Имах някои добри възможности. Имах късмета, че имах възможността да правя нещата по различен начин. Архитектурата е за изненада.
Оскар Нимайер
Голяма част от моите изследвания във физиката се състоят в това, че не се стремя да реша някакъв конкретен проблем, а просто да изследвам математически уравнения от вид, който физиците използват, и да се опитвам да ги съчетая по интересен начин, независимо от всяко приложение, което работата може да има имат. Това е просто търсене на красива математика. Може по-късно да се окаже, че има приложение. Тогава човек има късмет.
Пол Дирак
Като привилегирован оцелял от Първата световна война, надявам се, че ще ми бъде позволено да намеся дълбоко усещане за почит към онези, които нямаха късмета да успеят, но които споделиха сигналната чест да се опитат до последно да спасят мира.
Рене Касен
Хората смятат, че креативността до голяма степен е въпрос на талант, опит или късмет. Те грешат. Талантът, опитът и късметът са ключови елементи, но има нещо по-фундаментално, достъпно и мощно, което можете да използвате, за да умножите творческия си ефект.
Ричард Кош
Пикът на лошият късмет е когато черните котки ти отстъпват път.
Робърт Патинсън
Нещата се случват с теб от късмет и ако успееш да се придържаш към това, защото си талантлив.
Упи Голдбърг
Всеки глупак може да има лош късмет; изкуството се състои в това да знае как да го експлоатира.
Франк Ведекинд
Късметът е просто друга дума за съдба ... или си градиш своята собствена сам, или си прецакан.
Джон льо Каре
Имах лош късмет и с двете си съпруги. Първата ме изостави, а втората – не.
Патрик Мъри
Винаги съм бил късметлия с лошия късмет.
Бохумил Храбал
Великите хора не се оплакват от липсата на късмет.
Ралф Уолдо Емерсън
Срещата на подготовката с възможност поражда резултат, което наричаме късмет.
Антъни Робинс
Късмет плюс талант е равно на резултативно действие.
Хорхе Букай
Този, който чака късмет, никога не знае дали тази вечер ще вечеря.
Бенджамин Франклин
Колкото повече остарявам, толкова съм по-уверен, че всичко в живота ни е от късмет. И от пунктуалност. Ако пристигнете навреме, всичко ще бъде добре.
Кристофър Уокън
Късметът е това, което постигате за себе си, ако искате.
Лоис Макмастър Бюджолд
Откривам, че колкото по-усърдно работя, толкова повече късмет имам.
Томас Джеферсън
Красотата не е нищо, красотата изчезва. Не можеш да разбереш какъв късмет имаш, че си грозен, защото, когато някой те харесва, знаеш, че е за нещо друго.
Чарлз Буковски
Късметът се усмихва на този, който трябва, но не винаги, когато поиска.
Маргарита Алигер
Само този, който не разчита на късмета, е господар на собствената си съдба.
Матю Арнолд
Ако имате късмет и сграда успее, истинският продукт има много повече измерения, отколкото можете да си представите. Имате слънце, светлина, дъжд, птици, усещане.
Петер Зумтор
И двамата със съпругата ми сме от ирландски семейства. Има два вида ирландски семейства: удрящите и шегуващите се. Ако имате късмет - и двамата сме - произхождате от шегуващия се вид ирландско семейство.
Патрик О'Рурк
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
14
Следваща