Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Късмет" - страница 13
Някои хора имаха целия късмет, да бъдат родени в правилното семейство.
Кевин Куан
Аз съм един от милионите, които са лекувани от депресия и са се излекували добре; Имах късмет, че имах психиатър, добре запознат с използването на литий и знаещ за моята болест, който също беше отличен психотерапевт.
Кей Редфийлд Джеймисън
Винаги е горчиво да наблюдаваш как вярата ти в късмета отмира пред очите ти и хората, обикновено толкова изобретателни и изобретателни, изведнъж замълчават, неспособни да кажат нищо.
Кейлъб Кар
Ако една стотинка може да донесе късмет и една стотинка може да изпълни желание, как така моите единадесет цента не са ми купили това, от което имам нужда.
Кейси Уест
Това е истината за грешки, за грешен избор. Живеете с тях и ако имате късмет, получавате достатъчно перспектива, за да видите къде сте се заблудили. Разбирате какво можете да направите, за да поправите щетите и разберете как да се справите по-добре напред.
Кейт Клейборн
Мисля, че трябва да празнуваш, когато можеш. Вземете това моментно усещане за късмет, това усещане да сте на правилния път и се наслаждавайте. Това няма да продължи.
Кейт Моргенрот
Всичко, за което можех да мисля, беше той и колко много исках това и колко невероятен късмет имах да го получа и колко здраво щях да го държа.
Кели Армстронг
Мислиш, че си по-добър от мен, но си просто глупак, който има толкова късмет.
Кийт Р. А. Декандидо
Имахме истински късмет, че слязохме живи.
Килиан Жорнет
Всеки е уязвим заради любовта към децата си. Заложници към късмета.
Клеър Томалин
Научени сме да обвиняваме единствено нашите гени за късмет на тегленето за нашите здравословни проблеми, а не ежедневните си навици, диетични избори и взаимодействие с околната среда, която ни заобикаля.
Крис Кар
Постигнах всичко, което имам сега, защото работих здраво. Нищо не се случва просто така. Трябва да се стремите, да се отдадете напълно на целта и, разбира се, имате нужда от късмет.
Кристиано Роналдо
Тя знае твърде добре какво е да потискаш естествените си наклонности, да насилваш усмивка, когато се чувстваш вцепенен. [...] Изразяването на емоция не идва естествено, така че се научавате да го фалшифицирате. Да се преструвам. Да покажеш съпричастност, която всъщност не изпитваш. И така се научаваш да минаваш, ако имаш късмет, да изглеждаш като всички останали, въпреки че си разбит отвътре.
Кристина Бейкър Клайн
Чувствам, че имах голям късмет и имах възможността да изиграя няколко прекрасни роли и филми и работих с някакъв голям талант.
Кристофър Лойд
Казват, че няма две еднакви снежинки. Всяка снежинка е красива и хипнотизираща със собствен уникален силует. Те символизират чистота. Но всяка снежинка, която има късмета да се настани на земята, е предопределена да бъде изцапана от мръсотия. Снежинките ни дават урока, че ако живеете достатъчно дълго, в крайна сметка ще се изцапате. Но дори петната ви няма да опетнят красотата ви.
Л. Дж. Шен
Никоя котка не е лош късмет.
Алън Бренерт
Но всеки имаше късмета да се роди свободен и всеки е свободен да направи своя избор: да умре в битка, защитавайки тази свобода, или да живее на колене.
Лев Пучков
Всъщност не се смятам за имигрант, защото съм роден французин; Винаги съм говорил езика. Никога не съм имал чувството, че съм чужденец. Имах голям късмет: дойдох във Франция и имах достатъчно пари да уча и да наема студио. Така че за мен не беше трудно.
Лейла Слимани
Кинг никога не забравяше, че успехът му се дължи не толкова на таланта, колкото на късмета: той беше в точното време на правилното място.
Лиза Рогак
Никога не искам да се позиционирам там, където изглеждам като посланик на антирасизма. Имам късмета да кажа, че никога не съм изпитвал екстремни количества расизъм, но много от моите приятели го изпитват.
Лили Сингх
Структурите около вас също излъчват енергия,... и ако тези структури са поставени по хармоничен начин, базиран на насоките на Фън Шуй, вие привличате добра енергия и следователно привличате добра сполука и добър късмет.
Лилиан Ту
Ако хората разберат, че късметът ви се е усмихнал, те вече няма да бъдат възпирани от вратата на къщата ви.
Лия Флеминг
Предишна
1
...
11
12
13
(Текуща)
14
Следваща