Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Късмет" - страница 10
Късметът не е бизнес модел.
Антъни Бурдейн
Късметът е вид награда. Който го заслужава, той го получава.
Антъни Джилбърт
Късметът и поемането на риск вървят ръка за ръка.
Томас Станли
Когато бях дете, обичах да рисувам и имах късмет, защото имах родители и учители и възрастни, които разпознаваха и насърчаваха това.
Тони ди Терлизи
Храната може да ви накара да мислите, точно както музиката или думите на хартия. Предполагам, че не го разбираме, просто защото сме избрали да не разбираме. Ако човек е глух или сляп, ние го съжаляваме. Ако няма вкус, казваме, че трябва да има късмет и се шегуваме с готвенето на жена му.
Филип Казан
Имах късмета да съм сред добри хора.
Фил Найт
Винаги съм вярвал в късмета. Обичам факта, че хората могат да променят живота си мигновено.
Фиона Бартън
Никога не знаеш откъде ще дойде късметът.
Франк Бетджър
...човек ще надвие човека и оръжието ще се справи с оръжието; има жертви за боговете и заклинания за троловете; но нищо няма да защити от лош късмет.
Франс Бенгтсон
Баба ми казва - вярвайте в Бог, ще имате късмет.
Аравинд Адига
Всички смятат, че да имаш талант е въпрос на късмет; никой не мисли, че късметът може да е въпрос на талант.
Хасинто Бенавенте
Всъщност пожелавам на Роузи много късмет.
Хауърд Стърн
- Предполагам, че трябва да напиша собственото си бъдеще, - казва той. Това обобщава разликата между мен и Джеймс. Бих предположил, че бисквитка без късмет означава, че ще бъда блъснат от камион.
Хелън Дънбар
Г-н Бакър анализира резултатите от наводнението във Филипините: - Късмет е, че там са толкова бедни, иначе щетите щяха да бъдат много по-големи.
Хендрик Хрун
... късметът най-често намира тези, които го заслужават.
Хорейшо Алджър
Той вярваше в неоспоримата представа, че ако един млад човек има късмета да прочете правилните книги в точното време в компанията на подходящия учител, това ще промени живота им завинаги.
Чарлс Къминг
Късметът е благосклонен към смелите и никога няма да разбереш на какво си способен, ако не опиташ.
Шерил Сандбърг
Имам късмет: аз вече почти не страдам.
Артюр Рембо
За да станеш пръв, са нужни необикновени способности, сила на волята и късмет. Обаче ако ти станеш втори, на теб ти е нужно огромно сърце.
Юхан Харстад
Хората в началото са симпатични, но когато болестта се проточи, започват да ви избягват, сякаш лошият ви късмет е заразен.
Бали Каур Джасвал
Просто имам късмет. Имам много ясни спомени от детството. Намирам, че много хора не го правят, но имам щастието, че имам такъв тип памет.
Бевърли Клиъри
Всичко мина толкова бързо, че никога не знаеше как да оцениш късмета си, винаги след това. Добре известни неща. Животът не беше особено изобретателен. Винаги правеше един и същ трик и въпреки това всички си падаха по него.
Бенедикт Уелс
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
14
Следваща