Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Късмет"
Щастието в брака е въпрос на късмет.
Джейн Остин
Фунт мъжество струва тон късмет.
Джеймс Гарфийлд
Ние нямахме късмет с нашите деца - те пораснаха.
Кристофър Морли
Победата над себе си е единственият триумф, в който късметът няма дял.
Ричард Шеридан
Актьорството е смес между късмет и избор. На мен ми провървя.
Джон Траволта
Най-добрият късмет е късметът който вие самите сте си обезпечили.
Дъглас Макартър
В шахмата може да има само една грешка: надценяване на противника. Всичко останало е или лош късмет или слабост.
Савелий Тартаковер
Мисля, че сме загрижени твърде много за късмет на ранната птица и недостатъчно за лошия късмет на ранния червей.
Франклин Делано Рузвелт
Индийската диаспора е прекрасно място за писане и имам късмета да бъда част от нея.
Киран Десаи
Силно вярвам в късмета и намирам, че работя толкова по-усърдно, колкото повече късмет имам.
Стивън Лийкок
Ако имам малко късмет, някой ден ще разбера защо мъжете са толкова измъчени от проблемите на секса. Лично мен ме вълнуват не повече от почистване на обувки.
Мерилин Монро
Имах голям късмет, бях част от следвоенния период, когато всичко трябваше да се преправя.
Пиер Карден
Късметът е прекрасен и трябва да имате щастие, за да имате тази възможност. Но след това трябва да имате талант и да можете да го използвате.
Франк Синатра
Аз казвам, че късметът е, когато възможността се появи и ти си подготвен за нея.
Дензъл Уошингтън
Установих, че късметът е предсказуем - ако искаш повече късмет, не стой със скръстени ръце.
Брайън Трейси
След като компютрите получат контрол, ние никога няма да го върнем. Бихме оцелели при тяхното страдание. Ако имаме късмет, те може да решат да ни държат като домашни любимци.
Марвин Мински
За първи път в живота си те не ме молят да отворя устата си и да отворя краката си. Това беше късмет!
Мерилин Монро
Разбира се, аз не вярвам, че подкова носи късмет. Но съм чувал, че тя помага, независимо дали хората вярват, че или не.
Нилс Бор
...късметът винаги идва при някой, който няма нужда от него.
Робърт Пен Уорън
Изкуството зависи от късмета и таланта.
Франсис Форд Копола
След всички мъчения, на които подложих на публиката, имам късмета, че още имам работа.
Джони Деп
В живота всичко е толкова просто: щастието зависи от късмет и от гени. Всичко се свежда до гени и късмет. А ако се замисли. то и гените са въпрос на късмет.
Джордж Карлин
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
14
Следваща