Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Умение" - страница 5
Децата, които достигат осемнадесетгодишна възраст с целия си набор от умения, съставен от Нинтендо и ядат Доритос, са пренебрегнати. Родителите им пренебрегнаха да им дадат характеристиките на характера, необходими за успешния живот.
Дейв Рамзи
Мисля, че лъжата, която сме казали на хората на пазара, е, че една диплома ти дава работа. Диплома не ти дава работа. Това, което ви дава работа, е способността да се вкарате в тази стая и да стиснете ръка и да погледнете някого в очите и да имате умения на хората. Това са нещата, които карат хората да станат успешни.
Дейв Рамзи
Единственото изкуство, което някога ще овладея, е умението да разпознавам това, което мога да взаимствам.
Дейвид Бауи
В качеството на партньор ви е нужно да намерите някого, който допълва вашите умения. На вас не ви е задължително нужен някой успешен.
Джак Ма
Това не е истина. Всеки е предприемач. Единствените умения, от които се нуждаете, за да бъдете предприемач, са способността да се проваляте, да имате идеи, да продавате тези идеи, да ги изпълнявате и да бъдете постоянни, дори когато се провалите, да се научите и да преминете към следващото приключение.
Джеймс Алтъчър
Когнитивните и характерни умения работят заедно като динамични допълнения; те са неразделни. Уменията раждат умения. По-мотивираните деца учат повече. Тези, които са по-информирани, обикновено вземат по-мъдри решения.
Джеймс Хекман
Много от тези индустрии срещат трудности при намирането на надеждни работници с необходимите умения.
Джери Рубин
Умението да слушаш е също толкова важно, колкото и умението да говориш. Ако вие умеете да слушате, хората ще ви считат за добър събеседник.
Джеси Вентура
Учениците в младежкото ви министерство не се нуждаят от вашите умни идеи и големи умения за програмиране. Те се нуждаят от жив модел - Божи мъж или жена, които са страстни за своята вяра.
Дъг Фийлдс
Възможно е да постигнете овладяване на проблем или умение, без да нараните друг човек или дори без да се опитвате да завладеете.
Елиът Арънсън
Когато бях на 13, влязох в семинарията с надеждата да стана свещеник. Но често се оказвах, че помагам на монахините в кухнята и така открих страстта си към готвенето. Започнах да култивирам своите умения и стремежи на 15-годишна възраст, когато започнах първото си чиракуване.
Жоел Робушон
Умението да се ползва речта и богат речник е според мен също възбуждащо качество. Еротично.
Захар Прилепин
Трябва също да се съсредоточим върху подпомагането на най-уязвимите от преместването на работните им места поради бързите темпове на технологични промени и да работим заедно, за да им помогнем да усвоят ново умение, за да могат да продължат да осигуряват себе си и семействата си.
Иванка Тръмп
Знаете ли, винаги съм казвал, че никога не съм се чувствал като особено добър певец, но винаги съм смятал, че имам страхотни умения да подбирам хитови песни.
Кени Роджърс
Мисля, че повечето хора са съгласни, че има компонент от умение в правенето на изкуство; трябва да научите граматика, преди да се научите да пишете.
Крис ван Алсбърг
Умението да получаваш удоволствие от дреболии е чудесен талант.
Амели Нотомб
Имах убеждението, че много проблеми, които можете да наблюдавате на европейския континент, се дължат на политиците, които не разбират икономическите явления. Дори да имат добри намерения, те не са имали умения да решават проблеми.
Леонид Хурвиц
Технологиите и идеологията разклащат основите на капитализма на 21-ви век. Технологиите превръщат уменията и знанията в единствените източници на устойчиво стратегическо предимство.
Лестър Търоу
Според моя опит умението за успех се разпада на три неща. Умението за маркетинг. Умението за продажби. И уменията за лидерство.
Майкъл Елсберг
Каквато и да е дейността, но навикът и придобитото чрез него действено умение са велико нещо. Който не е седял, скръствайки ръце тогава, когато не е имало какво да се прави, той ще може да действа и тогава, когато настъпи време за това.
Висарион Белински
Къде е кавалерията, космическия кораб, взвода от спасители? Хвърлили са ни на тази плането, управлявана от измамни негодниц с повече от скромени умствени умения. Никакъв смисъл. Нито помен от добри намерения. Измамни, безполезни негодници.
Уилям Бъроуз
От името на британския народ поздравявам уменията и смелостта, които доведоха човека до Луната. Нека това начинание увеличи знанието и благосъстоянието на човечеството.
Елизабет II
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
14
Следваща