Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Провал" - страница 7
Правенето на нещо изключително добро е много трудно и може да се провалите. Изключително лошо е лесно да се направи - много по-лесно е да изгорите сграда, отколкото да построите такава.
Антъни Робинс
Да се измери успеха с материални неща е провал!
Антъни Робинс
Ако не виждаме провалът като предизвикателство да променим нашия подход, а по-скоро като проблем със себе си, като дефект на личността, веднага ще се почувстваме претоварени.
Антъни Робинс
Щастливите, жизнени, успешни хора мислят и се държат по определени начини. Така правят и нещастни и неизпълнени хора. С други думи, има модели на успех и модели на провал. Добрата новина е, че успехът оставя улики.
Антъни Робинс
Влагам потта на живота си в този проект и ако се провали, ще напусна страната и никога няма да се върна.
Хауърд Хюз
Арабската пролет, с всичките си провали и неуспехи, разкри лъжата, че ако искаме да живеем, тогава трябва да живеем като роби. Това беше опит да се подкопае не само ортодоксалността на диктатурата, но и международната политическа ортодоксалност, при която всяка дейност трябва да бъде одобрена от логиката на печалбата на "счетоводната книга".
Хишам Матар
Ако виното изчезне от човешкото производство, вярвам, че би причинило отсъствие, провал в здравето и интелекта, празнота, много по-ужасяваща от всички вдлъбнатини и отклоненията, за които виното се счита за отговорно.
Шарл Бодлер
Когато всичко друго се провали, вземете си ваканция.
Бети Уилямс
Ние даваме кудо на хора, които са успели. Не ни интересува какво са успели, стига да са успели. Най-лошото, което може да се случи на всеки в тази културна среда, е да се провали.
Дезмънд Туту
Колкото по-цялостна и убедителна е програмата за намаляване на дълга, толкова по-малка е вероятността тя да се провали. И помнете, точно както Германия е благодарна на Америка за плана на Маршал, Италия би била благодарна на Германия за това, че й е помогнала да намали разходите си за рефинансиране.
Джордж Сорос
Доналд Тръмп ще се провали дори в обявената си цел да намали търговския дефицит, който се определя от различието между вътрешните спестявания и инвестициите.
Джоузеф Стиглиц
Надеждата не престава да се бори, дори ако борбата й беше обречена на провал, напротив, надеждата възниква само сред бедствията и благодарение на тях.
Ернесто Сабато
Що се отнася до мен, войната винаги означава провал.
Жак Ширак
Опитът може да завърши със провал, но е по-добре, отколкото умишлено да се обречеш на неуспех, отказвайки се от шанса.
Лоис Макмастър Бюджолд
Провалът е част от бизнеса. Понякога се случва. Най-лоши провали обаче са тези, които приемаме, без да сме проучили всички възможности и алтернативи. Не бързайте да правите заключения. Когато нещо не върви, намесете се лично.
Алън Акселрод
...Свободното общество не е и няма да бъде провал...
Ейбрахам Линкълн
Съкрушителната загуба не е провал, тя просто е загуба.
Лоис Макмастър Бюджолд
Аз съм провал като жена. Мъжете очакват наистина много от мен, заради образа на секс-символ, който са си изградили за мен - и който аз сама съм изградила за себе си. Очакват да чуят камбанен звън, но анатомията ми е като на всяка друга жена.
Мерилин Монро
В най-лошия случай ако човек не успее, ще се провали, но ще се провали, докато се стремял към нещо голямо, така че мястото му никога няма да е сред тези студени и плахи души, които не познават нито победата, нито поражението.
Теодор Рузвелт
Успехът не е никога окончателен. Провалът, не е никога фатален. Единственото важно е смелостта.
Уинстън Чърчил
Как може човек да си провали лятото? Като се влюби през юни.
Фредерик Бегбеде
Отчасти политиката за идентичност е резултат от икономически провал.
Абхиджит Банерджи
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
15
Следваща