Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Провал" - страница 6
Ако не разбирате подробностите на вашия бизнес, ще се провалите.
Джеф Безос
Да се откажеш е единственият сигурен начин да се провалите.
Джина Шоуолтър
Собственият ми баща винаги е казвал, че мярката за човек не е колко пъти или колко силно е бил съборен, а колко бързо се е изправил. Обещах си, че ще стана и ще изляза от този провал по-добре, тъй като съм го преживяла. Щях да оправдая очакванията, които имах за себе си. Щях да бъда такъв мъж, който исках да бъда.
Джо Байдън
Провалът в даден момент от живота ви е неизбежен, но отказът е непростим.
Джо Байдън
Няма учене, без да опитате много идеи и да се провалите много пъти.
Джони Айв
Провалът на кредитните пазари е една от основните причини за недоразвитие.
Джордж Акерлоф
Но обвиняването на исляма е прост отговор, по-лесен и по-малко противоречив от преразглеждането на основните политически въпроси и оплаквания, които резонират в голяма част от мюсюлманския свят: провалите на много мюсюлмански правителства и общества, някои аспекти на външната политика на САЩ, представляващи намеса и господство, западна подкрепа за авторитарни режими, нахлуването и окупацията на Ирак или подкрепата за военните битки на Израел с Хамас в Газа и Хизбула в Ливан.
Джон Еспозито
Едно нещо, което открих за себе си, е, че наистина не обичам да пътувам. Имам чувството, че това е ужасен личен провал, но бях толкова доволен, че стигнах до заключението.
Джошуа Ферис
Не е в природата на човека да приема траен провал.
Едмънд Купър
Когато нападателят се провали с един човек, той често отива при друг човек. Ключът е да докладвате за атаката на други отдели. Работниците трябва да знаят да се държат така, сякаш се съгласяват с това, което хакерът иска и да водят изобилие от бележки, така че компанията да знае какво се опитва да намери хакерът.
Кевин Митник
След пет ужасни филма признах провал и казах, че не съм създаден да бъда актьор. Но колко хора получават шанс да изживеят мечтата си?
Кен Бруен
Ако целите ви са достатъчно амбициозни и луди, дори провалът ще бъде доста добро постижение.
Ласло Бок
Хората искат да се провалите.
Лейди Гага
Шампионите знаят, че успехът е неизбежен, че няма такова нещо като провал, има само обратна връзка. Те знаят, че най-добрият начин да се предскаже бъдещето е да се създаде.
Майкъл Гелб
Аз постоянно изпитвам провал от факта, че моята работа никога не е толкова добра, колкото искам да бъде. Така че аз живея с провала.
Джеръми Айрънс
Аз ненавиждам да бъда провал. Аз ненавиждам и съжалявам за провала на моите бракове. С радост бих дал всичките си милиони за един само траен брачен успех.
Жан-Пол Гети
И осъзнавайки това... ние трябва да осигурим такъв пробив в развитието на страната във всички области, които изброих, да дадем такава динамика, че след тези следващите шест години, дори и да има някакви провали, някакви трудности в живота на страната, някои непредвидени обстоятелства, така че набраната инерция, инерцията на движението да са толкова мощни, че Русия все още да върви напред.
Владимир Путин
Страната се нуждае – освен ако не се лъжа в нейния характер, – страната изисква смело и настойчиво експериментиране. Проява на здрав разум е да изберете някакъв метод и да го изпробвате. Ако се провалите, признайте си честно и опитайте с друг. Но преди всичко – опитайте нещо.
Франклин Делано Рузвелт
Аз съм доста ленива по натура. Но когато имам работа, се мобилизирам, защото ужасно се страхувам от провалите. Накратко – всичко е от страх.
Мерил Стрийп
Знаейки, че с вас работи сила, която никога досега не се е проваляла в нищо, което е предприела, можете да продължите напред с увереното знание, че тя няма да се провали и във вашия случай.
Робърт Колиър
Когато изкуството ви се провали, направете по-добро изкуство.
Сет Годин
Всеки, който казва, че провалът не е опция, също е изключил иновациите.
Сет Годин
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
15
Следваща